çooook yıkıntıilginç tüy çözümü( Dolunay Ve İdrar) dolunay ve idrar dolunay takvimi tüylere enteresan çözüm dolunayda tüy alma dolunayda ağda Milliyet'te bir köşe yazarı kaleme almış dünBaya yıkıntıilginç geldicooookenteresantuycozumudolunayveidrar5c4f06d422cc8alt Uygulayan veya uygulayıp paylaşmak isteyen varsa buyursuncooookenteresantuycozumudolunayveidrar5c4f06d422cc8alt İşte Yazı Geçenlerde annem ile yeni meydana çıkan ve tüy azaltıcı özelliğinden bahsedilen bir üründen bahsediyorduk Yanımızda oturan bayan kulak misafiri olmuş olmalı oysa lafımızı bölüp “Tüylerden kurtulmanın en belirli yolu nedir biliyor musunuz dedi Kadının kaymak gibi kol ve bacaklarını fark edip heyecanla “Nedir? diye sordum “Bana da anneannem söylemişti Dolunaylı bir gecede tüm ayak ve kollarına ağda yapacaksın Daha Sonra da kendi idrarını alıp ağda yaptığın yerlerine süreceksin dedi Haberdar olmadan “Iğğy biçiminde bir tepki vermişim “Sen yüzünü buruşturuyorsun fakat benim ikinci seferden sonradan yeniden tüyüm filan çıkmadı dedi aslında de tüysüz kollarını göstererekAma unutmayın bu anlattıklarımın hiçbiri kanıtlanmış bilirkişi tavsiyeleri değil Hatta bildiğiniz kocakarı masalı aramak daha dürüst olur Olur Ya etrafta kadınların en alıngan noktalarından birinden yararlanıp her dolunayda hain kahkahalar atan bir deli bile olabilir Bilmiyorum Ben yalnızca duyduklarımı anlatıyorum Her ne kadar tiksindirici olsa da ömür boyu kıldan tüyden konularla ilgilenmemenin çekici bir düş olduğunu düşünüyorum