çoooook gülünç abuk subuk espiriler gülmek yarılacaksınız sacma komik nickler abuk subuk espiriler çoooook komik oyunlar saçma espiriler çooook oyunlar Saçma sapan espriler Napıyosun? Telefonla konuşuyorum Aaa sizin telefon konuşuyo mu? Basamakta durmayin otomatik kapı çarpar, böler, karekökünü alır 3 Japon sırayla uçaktan atlamış Japonlar ölmüş, sıra ise kırılmış! 4 karakter bi masa alcaktim vazgeçtim, kişiliksiz bi masa aldım! Bir adamın ayakları tutulmuş, sonradan da kulakları kiralanmış! İyi ama İtalya’da doğmamışız! Neden? Çünkü İtalyan’ca bilmiyoruz! Abi sizin otomobil ne parasal? Alman mali! Bizimkide klimalı!!! Adamın biri topalmış, karisi da oynamış Soru: Yangın dolabını açarsan ne olur? Yanıt:Yang kızar Adamın biri yarin ölücem demiş Yarmışlar ölmüş Soru: İnsanları niye kafasına su dökerek uyandırırlar? Cevap: Çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır Oğlum hayırlı olsun Otomobil almışsın Evet aldık Peki niye araba aldın? Kendine alsaydın ya ! Adamın biri elli lira bulmuş fakat AYAKLI lira bulamamış!!!! Abi, duydun mu, 50 kişiyi taramışlar Yapma ya, nerde? Marketin karsısındaki berberde İyi günler, Aslı’yla görüşebilir miyim?Asli evde değil! Fotokopisi var!Dört yüz yetmiş üç yüz yetmemiş Yarasa yardımsever bir hayvandır Yardımsever bir hayvan olmasaydı yaramasa derlerdi Geçen gün kamyonu sürdüm, Leonardo da Vinci Cerenin sana selamı var Hangi Ceren'in? Tencerenin Bir adam kendini sürekli kanalizasyona atıyormuş niçin? Kendini bi bok sanıyormuş Jilet SEN SOR ben söyleyim Kaptan kemal konuşuyor kaptan kemal konuşuyor çıkarın beni bu kaptan Size deniz anasi taklidi yapayım mi? Deeeniiiizzz ggeeell yavruumm geell annecim Volkswagen Passat, şahsi oynama Ben Aydan ŞenerBende Dünyadan Ali Bana yamuk yapma! Ama kare,çember falan yapabilirsin Tomi'nin annesi kimdir? Anatomik Yapı