Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

çöp kanunu çook güzel

çöp kanunu çook güzel

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
'Bir gün bir taksiye atladım ve havaalanından hareket ettik

Sağ şeritte yol alırken siyah bir araba park ettiği yerden bir anda yola, önümüze çıktı

Taksi şoförü sert bir şekilde frene bastı, kaydı ve diğer arabaya çarpmaktan milim farkıyla kurtuldu
Diğer arabanın sürücüsü camdan başını çıkartıp bağırmaya ve küfretmeye başladı
Taksi şoförü ona gülümsedi ve dürüst bir şekilde el salladı Ve doğrusu çok arkadaşçaydı
Sordum: 'Neden bunu yaptınız? Adam az daha arabanızı mahvedip ikimizi de hastaneye gönderecekti'

Taksi şoförü bana, simdi 'Çöp Kamyonu Kanunu' dediğim şeyi öğretti
Sürücü böylece fazla insanin çöp kamyonu gibi olduğunu açıkladı

tekrar çöp doymuş olarak dolaşıyorlar; kızgınlık, hiddet ve hüsran dolular Çöpleri biriktikçe onu bırakacak bir yere gereksinim duyuyorlar ve bazen sizin üzerinize bırakabilirler
Kişisel almayın Yalnızca gülümseyin, onlar için iyi şeyler temenni edin ve yolunuza devam edin

Onların çöpünü alıp işyerinize, evinize ya da sokaktaki öteki insanlara dağıtmayın

İşin başlıca fikri şu oysa, başarılı ahali çöp kamyonlarının günlerini mahvetmesine ve ellerine geçirmesine izin vermezler

Hayat sabahları pişmanlıklarla uyanmak için fazla kısa, dolayısıyla 'size iyi davranan insanları sevin, iyi davranmayanlar için dua edin' *

858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt