iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
Terbiyeli et için:
1 kg kuşbaşı kuzu eti
2 kuru soğanın rendesi
1 baş sarımsak
karabiber
kekik
tuz
2 kaşık salça
1 çay bardağı zeytinyağı
Şişte etlerin aralarına dizmek isterseniz:
Domates, patlıcan, biber ( şişlere takılacak büyüklukte doğranmış)
Yapılışı:
Eti soğuk su ile yıka ve süz Bir geniş kabın içinde tüm malzemeleri
karıştıriniz Etide içine karıştıriniz Bu şekilde 1 gün buzdolabında dinlensin
Daha sonra istediğin gibi şişlere diinz Mangalda güzelce pişirin
Afiyet olsun
Terbiyeli et için:
1 kg kuşbaşı kuzu eti
2 kuru soğanın rendesi
1 baş sarımsak
karabiber
kekik
tuz
2 kaşık salça
1 çay bardağı zeytinyağı
Şişte etlerin aralarına dizmek isterseniz:
Domates, patlıcan, biber ( şişlere takılacak büyüklukte doğranmış)
Yapılışı:
Eti soğuk su ile yıka ve süz Bir geniş kabın içinde tüm malzemeleri
karıştıriniz Etide içine karıştıriniz Bu şekilde 1 gün buzdolabında dinlensin
Daha sonra istediğin gibi şişlere diinz Mangalda güzelce pişirin
Afiyet olsun