Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çöp Tatili

Çöp Tatili
0
78

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
5 Haziran malumunuz Dünya Çevre Günü

Konu ile ilgili gerek toplumu, gerekse toplumun bir parçası olan öğrencileri bilinçlendirmek adına Ulusal Eğitim Bakanımız bir etkinlik düzenlemiş

Çarşamba günü ilköğretim 3sınıftan itibaren öğrenciler okula değil de, belirlenen alanlara çöp toplamaya gidecekler

Konu ile ilgili yorumlar da cabası Çocuğuna çöp toplatmak istemeyenler, benim o gün sınavım var diyenler, iyi olmuş diye beğebiyle izleyenler

İşin öteki yıkıntıilginç tarafı ise şu: Kimi ilçelerde kene dolayısıyla iptal edilen yıl sonu piknikleri vardı Çöpler toplandıktan sonra, piknik yaplılacakmış Peki keneler temizlenmiş mi yeşil alanlarımızdan? Bilmem Ben bana kalırsa yetkili mercii değilim

Bir veli olarak fikrimi belirtmem gerekirse, hoca öğrencisini zaten dağıtılmış faaliyetlerle, öyle fazla konuda bilinçlendirir Sorun, yaş iken eğilememiş bedenlerdedir *

858,506Konular
982,998Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt