iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 kg hamsi
2 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI
Hamsilerin kafalarını koparıp, kılçıklarını çıkarın
Soğanı rendenin ince tarafıyla rendeleyip, karabiber, tuz ve zeytinyağı ilave edin Hamsileri, hazırladığınız sosun içinde 20 dakika bekletin Hamsileri iki ucundan çöp şişe geçirin İki taraflı pişirin Yeşilliklerle birlikte sıcak servis yapın
1 kg hamsi
2 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI
Hamsilerin kafalarını koparıp, kılçıklarını çıkarın
Soğanı rendenin ince tarafıyla rendeleyip, karabiber, tuz ve zeytinyağı ilave edin Hamsileri, hazırladığınız sosun içinde 20 dakika bekletin Hamsileri iki ucundan çöp şişe geçirin İki taraflı pişirin Yeşilliklerle birlikte sıcak servis yapın