Sahanda yumurta, çokça reçel, kızarmış domuz sosisi, bacon, fasulye, közlenmiş domates, mantar ve kızarmış ekmek, yanında da sütlü çay. İşte karşınızda İngiliz kahvaltısı! Twitter'da bir kullanıcının paylaştığı karman çorman ve pek pişmiş üzere gözükmeyen İngiliz kahvaltısı ise mizah için doğanların gözünden kaçmadı. İngilizlerin yemek kültürüne dünyanın dört bir yanından goygoy severler yorum yaptı. Gelin birlikte o yorumlara birlikte gülelim ????
İngiliz kahvaltısını bilmeyenler için minik bir görsel şölen. Alışılmış kahvaltıda kuru fasulye yemek büyük bir tartışma konusu...
Bir Twitter kullanıcısı bu görseli "Bir İngilizi yenemezsin ????" başlığıyla paylaştı. Hem çiğe yakın olması hem de çok karmaşık olması ise tartışmalara husus oldu.
twitter.com
Ve bütün tartışmaları fitilleyen o tweet: "Bunu gün ışığıyla mı pişirdiniz?"
twitter.com
"Gülünç olmayın. İngiltere'de güneş ışığı yok." ????????
twitter.com
"Bunu yedikten sonra:"
twitter.com
"Düşünce ve dualarla pişirilmiş" ????
twitter.com
"İngilizler baharat için birçok ülkeyi işgal etti ve yemekleri bu türlü görünüyor." ????
twitter.com
"Nasıl açıklayacağımı bilmiyorum lakin bana bu yemek depresyondaymış üzere geliyor. Bana bu türlü mantıklı geldi."
twitter.com
"Açık renkli sosislerin nesi varmış? Biliyorum ki bunu yedikten sonra karınları çok ağrıyacak ????????"
twitter.com
"Bahse girerim bu hala nefes alıyor."
twitter.com
"Bu fotoğraftaki tek pişmiş şey hash brown'lar (patates mücverleri)"
twitter.com
"Biri, düzgün bir veterinerin bu tabağın yarısını hayata döndürebileceğini söyledi."
twitter.com
"Peki bunu çöpte mi buldular, yoksa çöpe atmaya mı gidiyorlardı?"
twitter.com
"Mantar ve pişmiş fasulye... Bu nasıl yasal olabilir?"
twitter.com
Diğer içeriklerimize de göz atabilirsiniz: