iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
2 su bardağı kuru fasulye
Yarım kangal sucuk
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
2 adet soğan
1 yemek kaşığı tuz
karabiber ve pul biber
sıvıyağ
Hazırlanışı
Kuru fasulyeyi sıcak suda akşamdan ıslatın Sucuğu 1 cm kalınlığında dilimleyin Soğanı ince kıyın sıvı yağda salçayla birlikte pembeleşinceye kadar kavurun sucukları ekleyip biraz daha kavrulmasını bekleyin Fasulyeleri üzerine yayınTuz ve baharatları ekleyin Üzerini örtecek kadar sıcak su ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirinDilerseniz maydanoz ekleyerek servis yapın
NOT : ben fasulyeyi haşlamak yerine düdüklü tencere kullanıyorum ve akşamdan sıcak suyla ıslatıyorum bilginize
afiyet olsun
2 su bardağı kuru fasulye
Yarım kangal sucuk
2 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
2 adet soğan
1 yemek kaşığı tuz
karabiber ve pul biber
sıvıyağ
Hazırlanışı
Kuru fasulyeyi sıcak suda akşamdan ıslatın Sucuğu 1 cm kalınlığında dilimleyin Soğanı ince kıyın sıvı yağda salçayla birlikte pembeleşinceye kadar kavurun sucukları ekleyip biraz daha kavrulmasını bekleyin Fasulyeleri üzerine yayınTuz ve baharatları ekleyin Üzerini örtecek kadar sıcak su ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirinDilerseniz maydanoz ekleyerek servis yapın
NOT : ben fasulyeyi haşlamak yerine düdüklü tencere kullanıyorum ve akşamdan sıcak suyla ıslatıyorum bilginize
afiyet olsun