Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çörek Otlu Tuzlu Tereyağı

Çörek Otlu Tuzlu Tereyağı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çörek Otlu Tuzlu Tereyağı Tarifi İçin Malzemeler

*Bir küçük kova ben her zaman YAYLA markasının*1 kgluk yoğurt kovalarını*kullanıyorum
*1 kg tuzsuz tereyağı
*10 yemek kaşığı çörek otu ( isteğe göre azaltabilinir tabii)
*1 kg tuz

Çörek Otlu Tuzlu Tereyağı Tarifi Yapılışı Leğenimizin içine yumuşamış olan tereyağlarımızı koyalım ve içine tuzumuzu dökelim Tuzumuzun miktarı hafif tuzlu yemek kıvamında olması gerekiyor o yüzden arasıra*tadına*bakin derim ben göz kararı döküyorum*Tuzumuzu ayarladıktan sonra içine çörek otumuzu dökelim ve karıştıralım*Tüm hepsini döktükten*sonra 15 dakika hamur yoğurur gibi yoğuralım Ve yoğurt kutumuzun içine koyup kapağını*kapatıp kilerimize koyalım 3 hafta sonra lezzetini tüm*alacaktır*Yemeklerinizi lezzetlendirecektir Yapımız*tuzlu olduğu için sonradan yemeğimizi yaparken tuzuna dikkat edelim kovamızı*açmamaya çalışın*Üstünde*biraz su olabilir, gayet normal o merak etmeyin Afiyet olsun

Similar threads

Tuzlu Kurabiye (Çörek Otlu) Tarifi İçin Malzemeler *125 gr tereyağ (yumuşamış) *Yarım türk kahve fincanı sirke *1 çay bardağı sıvı yağ *1 yumurta akı (sarısı üzerine) *1 dolu çay kaşığı kabartma tozu *1 dolu çay kaşığı tuz *1 tatlı kaşığı mahlep *2 tatlı kaşığı çörek otu *2 dolu yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler *1 paket margarin yada tereyağ *2 yemek kaşığı sıvı yağ *2 yemek kaşığı şeker *1 tatlı kaşığı tuz *2 yemek kaşığı sirke *1 paket kabartma tozu *4 bardak un Üzeri İçin; *1 adet yumurta sarısı *1 yemek kaşığı çörek otu Çörek Otlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler *1 paket margarin *1 çay bardağı sıvı yağ *2 yemek kaşığı şeker *1 tatlı kaşığı tuz *2 yemek kaşığı çörek otu *1 tatlı kaşığı sirke *1 paket kabartma tozu *1 yumurta *Aldığı kadar un Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye Tarifi Yapılışı Un ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Mini Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler *125 gr margarin veya tereyağ *1 çay bardağı sıvı yağ *1 yumurta akı (sarısı üzerine) *1 5 yemek kaşığı sirke *1 tatlı kaşığı tuz *1 yemek kaşığı şeker *1 yemek kaşığı dolusu çörek otu *Yarım paket kabartma tozu *33 5 su bardağı un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Mahlepli Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler *200 gram tereyağı *1 çay bardağı sıvı yağ *1 çay bardağı çörek otu *Yarım çay bardağı şeker *1 tatlı kaşığı mahlep *1 tatlı kaşığı tuz *1 paket kabartma tozu *1 yumurta Mahlepli Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye Tarifi Yapılışı Oda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,342Kullanıcılar
blackxsSon üye
Üst Alt