Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Corek Otu Kilo Aldırır mı?

Corek Otu Kilo Aldırır mı?
0
173

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Corek otunun kilo aldırdığını duydum acaba bu ne kadar doğru diye araştırmak istedim araştırmalarım sonucunda aşağıdaki bilgilere ulaştım corek otu kilo aldırırmı bu sorunun yanıtı aşağıdaki yazımızdaCorek otunun hem kilo verdirici ozelliği var hem kilo aldırıcı yeterki doğru tuketmeyi oğrenelimAşağıda da belirteceğim gibi yemek oncesinde bir kaşık corek otu macunu tuketmeniz iştahınızın acılmasını sağlayacaktır

ALT :wwwupluploadscorekotukiloaldirimi53884corekotukiloaldirimi53884ALT

Oğrendiğim kadarıyla yemeklerden yarım saat oncesinde corek otu macunu nu tuketinAyrıca bu macun ile birlikte ısırgan tohumlu macun da tuketmeniz oneriliyor ayrıca gunde 5 oğun sebze ve meyve tuketmelisinizBu şekilde devam ederseniz sağlıklı bir şekilde kilo alabilirsiniz