Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Coşkun Sabah Kimdir? Kısaca Hayatı

Coşkun Sabah Kimdir? Kısaca Hayatı
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Coşkun Sabah Yaşam Öyküsü Kısa Biyografisi
16 Ekim 1952 tarihinde dünyaya gelen Coşkun Sabahtan, Diyarbakır ’da doğmuştur 1970 ’li tarihlerde etkin olarak müzik kariyerine adım atan Coşkun Sabahleyin, şarkıcı, besteci ve udi gibi kimlikleri ile tanınmaktadır Bilhassa 80 ’li yıllarda büyük bir çıkış yakalayan, hit olan böylece fazla parçaya sahip olan Sabahtan, TSM, Pop ve Fantezi türünde yaptığı müzikler ile hatırlanmaktadır

Coşkun Sabahleyin Kimdir? Özetle Hayatı
1990 tarihinde yayınlamış olduğu Beni Unutma – Aşığım Sana isimli albümü ile o dönem üç milyon gibi satmak rakamına ulaşarak bir rekor kıran Sabahtan, özellikle konserlerinde dile getirdiği şekli ile en iyi beste çalışmasının Anılar isimli çalışması olduğunu söylemiştir

Faal olarak kariyeri baştan başa yayınladığı albüm çalışmaları arasında Bir Tanırı Diğer Taraftan Beni Unutma, Hediye, Aşk Kitabı, Bir Pazar Günü, Son Buluşmamız, Hatıram Olsun, Benimsin, Ağlamak İstiyorum gibi albümler öne çıkmaktadır Son dönemde yayınladığı albümler aralarında ise Okyanus & Best Of, İşte, Aşk Kitabı ve Nihayet gibi çalışmaları dikkat çekerken faal kariyerine daha fazla konserleri ile devam etmektedir

*

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt