Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Coşkun Sabah Kimdir? Kısaca Hayatı

0
142

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Coşkun Sabah Yaşam Oykusu Kısa Biyografisi
16 Ekim 1952 tarihinde dunyaya gelen Coşkun Sabah, Diyarbakır’da doğmuştur 1970’li tarihlerde aktif olarak muzik kariyerine adım atan Coşkun Sabah, şarkıcı, besteci ve udi gibi kimlikleri ile tanınmaktadır Ozellikle 80’li yıllarda buyuk bir cıkış yakalayan, hit olan pek cok parcaya sahip olan Sabah, TSM, Pop ve Fantezi turunde yaptığı muzikler ile hatırlanmaktadır

1990 tarihinde yayınlamış olduğu Beni Unutma – Aşığım Sana isimli albumu ile o donem uc milyon gibi satış rakamına ulaşarak bir rekor kıran Sabah, ozellikle konserlerinde dile getirdiği şekli ile en iyi beste calışmasının Anılar isimli calışması olduğunu soylemiştir

Aktif olarak kariyeri boyunca yayınladığı album calışmaları arasında Bir Tanırı Bir de Beni Unutma, Armağan, Aşk Kitabı, Bir Pazar Gunu, Son Buluşmamız, Hatıram Olsun, Benimsin, Ağlamak İstiyorum gibi albumler one cıkmaktadır Son donemde yayınladığı albumler arasında ise Okyanus & Best Of, İşte, Aşk Kitabı ve Nihayet gibi calışmaları dikkat cekerken aktif kariyerine daha cok konserleri ile devam etmektedir

imagescoskunsabahkimdirkisacahayati5ad84aa879bc5 imagescoskunsabahkimdirkisacahayati5ad84aa9f403a

Similar threads

Coşkun Sabah Yaşam Öyküsü Kısa Biyografisi 16 Ekim 1952 tarihinde dünyaya gelen Coşkun Sabahtan, Diyarbakır ’da doğmuştur 1970 ’li tarihlerde etkin olarak müzik kariyerine adım atan Coşkun Sabahleyin, şarkıcı, besteci ve udi gibi kimlikleri ile tanınmaktadır Bilhassa 80 ’li yıllarda büyük bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Doğum Tarihi : 16 Ekim 1954 DiyarbakırTurkiye Koken: Suryani Annesinin adı Roza, babasının adı Marsello'dur Evli ve iki kız babasıdır, kızına annesinin adını koymuştur Cok sayıda hit olmuş bestesi vardır ve 1980'li yılların sonu 1990'lı yılların başında buyuk bir cıkış yakalamış olup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Doğum Tarihi : 16 Ekim 1954 DiyarbakırTürkiye Köken: Süryani Annesinin adı Roza, babasının adı Marsello'dur Evli ve iki kız babasıdır, kızına annesinin adını koymuştur Fazla sayıda hit olmuş bestesi vardır ve 1980'li yılların sonu 1990'lı yılların başında büyük bir çıkış yakalamış olup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Hayatını kaleme alan Coşkun Sabah, geçtiğimiz günlerde "Anılar-Şimdi Gözümde Canlandılar" isimli kitabının tanıtmak için basın toplantısı düzenledi. "Hayatım klasik Türk sineması üzere, roman gibi" diyen usta sanatçı çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Türk müziğinin bedelli isimlerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Attila İlhan Kimdir? Hayatı Doğum Tarihi : 15 Haziran 1925 Vefat Tarihi : 11 Ekim 2005 Attila İlhan ; Turk şair, romancı, denemeci, gazeteci ve eleştirmen Entelektuel calışmalarıyla Turk edebiyat ve duşunce dunyasına onemli katkıları olmuş bir aydındır Hayatı :15 Haziran 1925'te...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
858,496Konular
981,800Mesajlar
29,865Kullanıcılar
mchailSon üye
Üst Alt