Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Costner'dan Atatürk jesti

0
87

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Kevin Costner, Türk Hava Yolları ’nın (THY) tanıtılacağı filminde oynamak için Türkiye'ye geldi

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Gazetecilerin karşısına başında Ne mutlu Türküm Diyeneyazılı bir şapka ile çıkarak herkesi kafa karıştırıcı ünlü aktör Kevin Costner, bununla ilgili olarak, Atatürk'ün bir sözünü okudum Güzel bir laf olduğunu düşünüyorum Bu şapkayı Amerika'da yaptırdım Böyle benzer dili paylaşmadığınız uzakta bir ülkeye geldiğiniz vakit ve ülkenize gelmekten ne değin mutlu olduğumu kullanmak istedim Minik bir şey fakat düşünebildiğim tek şeydi Aklıma bunu yerine getirmek geldidedi

İsrail'in Gazze'deki saldırılarıyla ilgili sorusuna meşhur aktör, Hepimiz bir ülkede doğduk Bunun için bir seçme şansımız olmadı Kendimce manâlı olan hepimizin dünya vatandaşı olarak hizmet vermesidir Kayda Değer olan hareket edebilmemiz gezi edebilmemizdir Ve kabul görmemizdir Savaş dünyanın varoluşundan beri var Ve bizim hedefimiz bunu bitirmektirbiçiminde oldu

ATATÜRK FAZLA ÖZEL BİRİ OLMALI

Costner, Atatürk'ü oynama teklifi gelmesi durumunda nasıl bir teşebbüs sergileyeceğinin sorulması üzerine şunları söyledi:Daha öncede soruldu bu soru bana Bir Türk sanatçının oynaması gerekli Ülkede çok büyük etkisi olan böyle bir kişiyi yine bu ülkeden Türk bir sanatçının oynamasını gerektiğini düşünüyorum Şunu da keza anlatmak istiyorum Bir kişi hakkında bu değin gurur duyan diğer bir ülkede bulunduğumu hatırlamıyorum Fazla özel biri olmalı

OBAMAYA TAKVIYE

Obama'nın tercih kampanyasına destek verdiğinin hatırlatılması üzerine Costner şöyle devam etti:

şu anda hiçbirimiz politika ile ilgili konuşmak istemiyoruz Politikacı değiliz Umudumuz politikaya girenler için fikir felsefeleri hayat felsefesi iyi kişiler olması Birçok süre böyle halk kazanamayabiliyor Umut ediyorum ancak benim ülkemde en iyiler yukarı çıkacaktır Bizim için en iyi adam kazandı Ülkemizi sunmak için en iyi insan Önümüzdeki 30 yıl değin böyle bir lidere ihtiyacımız var bizde ve diğer ülkelerde liderlere gereksinim var

BEBEK BEKLİYOR

Costner eşinin gebe olması ve bebek beklemesinden dolayı fazla daha artı gezme imkanım geri döneceğini söyledi

Türkiye'ye çok iyi alaka gördüğü için geldiğini ve alacağı paranın ilişkilerin devam etmesinden daha manâlı olmadığının altını çizen Costner'ın İstanbul'daki programının kısa olacağı ve filminin çekimlerinin gerisinde ülkesine döneceği öğrenildi

İMAJ KİMLİĞİ OLUŞTURUYORUZ

ÖTE TARAFTAN toplantıda konuşan THY Idare Heyeti Başkanı Samimi Olarak Karlıtekin, THY'nin manâlı bir dönemden geçtiğini ve bir imaj kimliği oluşturmak için dünyaca meşhur Kevin Costner ile anlaştıklarını belirtti Karlıtekin, çekilecek olan filminin first class odaklı olmadığını filmin THY'yi uluslar arası arenada tanıtacak bir çalışma olduğunu vurguladı *

858,465Konular
981,137Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt