Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Counter Strike 1.6 Bot Sorunu !!!

Counter Strike 1.6 Bot Sorunu !!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sa ben counter oynuyorum bot yükledim şimdi radyo (go go go ) team fal back ) gibi sesler çıkmıyor onları düzeltemedim veya sizin yüklediğiniz dedenmiş bir bot varsa link atarmısınız bakın arkadaşlar lütfen diyorrum yardım edin napmalıyım radio sesleri çıksın istiyorum bot linki atın yükleyeyim lütfen ilk kez yalvarıyorum Allahını Peygamberini seven biri yardım etsin bana bakın yeminle ne kadar arkadaşım abim felab varsa hepsini u foruma yoluyorum ordan cevabını bulursun diye bakın onlarda bana inandılar yaptılar kayıt oldular ben burda parmaklarım kırılana kadar yazarım ama yardım edin yardımm Link atın işte ben bunu yukledim oyunu bozmadı diye radio sesleri çıksın go go go gibi bomba atıncada adam konuşsun onceden bot yoktu konuşuyordu

Similar threads

Sa Arkadaşlar benim bir sorunum var counter stirkeye bot yükledim (16) oyuna girdim önceden bot yokken sesler çalışıyordu (go go go ) gibi sesler şimdi bot yükledim çalışmadı bana yardım edermisiniz nasıl bir bot yükleyim link verin yükleyeyim ama güzel bir bot olsun kolay yüklensin denenmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Meraba Arkadaşlar gugün bot programı indirdim oynuyorum eskiden bot programı yokken go go go team fall back gibi seslerim vardı şimdi sesler çıkmamaya başladı sesler yok!! çıkmıyor ses x e basıp 2 veya 3 e basyom farketmez hepsindende ses gelmiyor acaba sorun bot programındamı link atın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
arkadaşlar counter strike 16 için bot pakedi ve harita pakedini size sunuyorum artık oyununuzdan sıkılmayacaksınız ve kat kat fazla eğleneceksinizharita pakedinde 200 den fazla harita bulunuyor harita pakedi :http:rapidsharecomfiles76017112paketifullzip bot pakedi ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Beyler Counter Strike 16 indirdim full ama bot atamıyorum lütfen bi yardımcı olun !!
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Arkadaslar counter strike 16 nın ses sorununu cozdum zbot'u counter strike'a yükleyin sonra cs yi acın bakalım sesler geldi mi gelmedi mi? baktım hem sesler gelmis hem sesler türkcelesmis hemde counter strike condition zero daki konusma turunu eklemis (HAKETTİYSEM) ++rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt