Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Counter Strike 1.6 Bot

Counter Strike 1.6 Bot
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Counter Strike 16 Bot kullanımı

CounterStrike 16 yı BOT oyuncularla oynamak icin bir yama

Bazı suumlerde CounterStrikea » New Game » Start dediğimizde oyun acılmaz Bu CounterStrike bot programını yukleyerek New Gameden oyunu oynayabilirsiniz

Programı oyun klasorunuzun olduğu yere yukleyin Ornek; “C:program FilesValve gibi
Daha sonra oyuna girin ve New Gamei tıklayın
Oyunda botların da olması icin “Include CPU players (Bots) in this game seceneğini secmeniz gerekiyor
Daha sonra “Number of CPU players kısmından oyunda kac adet bot olacağını girin
Ve “Difficulty bolumunden de zorluk derecesini secin Tukce karşılıkları;

1 Easy – Kolay
2 Normal – Normal
3 Hard – Zor
4 Expert – Cok Zor

Similar threads

Counter Strike 15 Pod Bot nedir Counter Strike 15 Pod Bot Bot kelimesi bildiğimiz robot'dan gelmektedir Botlar yapay zeka ile gercek insan hareketlerini taklit eden programlardır diye kotu bir tanım yapabiliriz CounterStrike sadece internet uzerinden oynanabilinen bir oyun olduğu icin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Counter Strike 15 Pod Bot nedir Counter Strike 15 Pod Bot Bot kelimesi bildiğimiz robot'dan gelmektedir Botlar suni akıl ile gerçek insan hareketlerini taklit eden programlardır diye fena bir tanım yapabiliriz CounterStrike sadece internet üzerinden oynanabilinen bir oyun olduğu için eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Max Payne 2: The Fall of Max Payne PC Hile Kodu Oyunun kısayoluna developerekleyin Yani maxpayne2exe developer gibi Ardından ~ tuşu ile konsolu açın, aşağıdaki kodları kullanın clear konsolu temizler coder ölümsüzlük, tüm silahlar, sağlık, sınırsız cephane god ölümsüzlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
link yasak nfs2 hile: NFS2U +10 Trainer cod 4 hileleri: COD 4 TRAİNER cod 2 hileleri: Hileleri aktif etmek için; OPTION GAME OPTION a gidin ve console u aktif hale getirin, YES e tıklayın Menü başlığında ~ tuşuna bastıktan sonra; developer 1 yazın: Hile kodlarını aktif hale getirir, LOAD...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
ARKADASLA BAKTIM ADAM AKILLI BİR COUNTER STRİKE bilgilerini BİR ARAYA TOPLANIP SUNULMAMAIŞ DEDİM TOPLUYUM ARKADASLAR CEŞİTLİ SİTELERDEN EVE KENDİM YAZDIM BUYURN BASLIYALIM 1) PROGRAMLI server ayarı değiştiriciler var : BU LİNKTE 7 8 TANE VAR BAKIN EBEĞENİRSİNİZ SİTEYİ DE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,519Konular
981,219Mesajlar
31,081Kullanıcılar
hasan145788Son üye
Üst Alt