Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

counter strike 1.6

counter strike 1.6
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben counter strike 16 oynuyorm ve ayarlarıyla oynadım ve şimdi bütün botları CT takımına atıyo eşit dagıtması için ne yapabilirm şimdiden cevaplarınız için tşker ederim

Similar threads

arkadaşlar ben counter strike 16'yı oynuyorum silahların isimleri lazım mesala şöyle b 4 6 kanas diye söyler misiniz ben bilmiyorumda
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Arkadaşlar acil counter strike walll hack nigger nogger yada benzeri hileler lazım internet serverlarında işe yarayacak hileler not:bu hileleri milletin oyunu bozmak için deil bi arkadaşa bi ders vermek için kullanacağım Ayrıca counter 16 server larından bildikleriniz varsa lütfen yazın benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
arkadaşlar ben counter strike 15 yükledim ama mal mal oynuyorum bi kaç sorum olacak yardım ederseniz sevinirim 1silahı sağ ele alma 2 botların ismini değiştirme 3olmayan bölümler var nasıl eklenecek 4para şifresi valla cvp verirseniz çook sevinirim herkese şimdiden çok tşk ediyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
arkadaşlar counter strike 16 için bot pakedi ve harita pakedini size sunuyorum artık oyununuzdan sıkılmayacaksınız ve kat kat fazla eğleneceksinizharita pakedinde 200 den fazla harita bulunuyor harita pakedi :http:rapidsharecomfiles76017112paketifullzip bot pakedi ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
öncelikle herkeze Sa beyler ben counter strike 16 online oynuorum sXe 74 ile oynanıor bildiginiz gibi bende bi türlü calısan WALL bulamadım lütfen bilgisi olan biri wall paylasabilirmi benle cok lazım wall
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt