Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Counter Strike Establishing Network Connection to Server Hatası

Counter Strike Establishing Network Connection to Server Hatası
0
186

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama acil olarak yardıma ihtiyacım var Cs ye steam ya da non steam üzerinden bağlandığımda bazı serverlara girebilirken bazılarına giremiyorum Özellikle maç atmak için şu dönemde sadece elde kalan prooyunnet ten hiçbir servera bağlanamıyorum sadece dmprooyunnet e bağlanabiliyorum Bağlanamama sorunu olarak da konuda belirttiğim hatayı alıyorum sonra da retrying diyor zaten Ancak bir bakmışsınız ki başka bir gün bu serverlara da bağlanabiliyorum ama bu kez de ping sorunuyla karşılaşıyorum Bu sorun 1 haftadır bu şekilde devam ediyor Ping değerlerim normalde 2530 civarındayken eğer servera bağlanabilirsem pingim 6080 civarında oluyor Sorunumun sebebini bilmiyorum ama sizden yardım istiyorum Teamspeak ile de prooyunun ts3 adresine giriş yapamıyorum işin aksi tarafı Öncelikle non steam i sxe yi steam i ve teamspeak i bilgisayarımdan tamamen kaldırdıktan sonra tekrar kurdum ama bir değişiklik olmadı, sorun hala devam etmekte Acaba bu duruma sebep olacak bir program mı var? Bilgisayarı virüs taramasından geçirdim bu arada Sorunuma yardımcı olursanız çok sevinirim
Sorunum:

Devamında:

Bu da hlsw programından serverların durumu:

hlsw den açıkça gördüğünüz gibi bazı swler açıkken kırmızı olarak görünen serverlara bağlantım yok
Şimdiden verilen cevaplar için teşekkürler Ancak arkadaşlar lütfen regedit ten half life ve steam dosyalarını sil gibi yanıltıcı bir o kadar da gereksiz cevaplar vermezseniz sevinirim

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt