Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Counter - Strıke Online FPS Sorunu Bilen yokmu?

Counter - Strıke Online FPS Sorunu Bilen yokmu?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar 1 Yıl kadar oldu bilgisayarı alalı bilgisayarım laptop casper markası
Knıght online , Silkroad Online , APB Reloaded , Crysis 2 , PES 2019 , Call of Duty MW3 gibi oyunları sorunsuz calıstırıyor 0 kasma söz konusu ama CS 16 Online oynuyorum fps 100 sabit oluyor ama bi Bomba yiyince fps 10 30 arasına kadar düşüyor 100 e cıkmıyor 70 de kalıyor sg de ise 80 oluyor en fazla FPS deliricem yardım edin bi çözüm yokmu Game booster, Refleı shock gibi programlar denedim hala aynı sorunları yaşıyorum bilgisayaraa format attırdım fanı temizlettirdim NVDIA ayarlarını yaptım birde benim bilgisayarımda 2 tane ekran kartı var İntel ve NVDIA onboard mı oluyor intel yanı ıntel ekran kartınımı kullanıyor aonlamadım yardım edin 2100 tl verdim bilgisayara bi oyun oynayamıyorum

PC ÖZELLİKLERİ
İntel Core i5 253 GHz
4 GB RAM
NVDIA Geaforce GT420 M 2 gb ekran kartı

yardım edin arkadaşlar basit cevaplarla geçmeyin hiç bi insan yapamadı bunu bunedir boşunamı para verdim ben bu bilgisayara cevaplarınızı beklıyorum !!