Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Counter Strike Radyo Mesajlarında kemal sunal şener şen

Counter Strike Radyo Mesajlarında kemal sunal şener şen
0
194

Similar threads

arkadaşlar ben counter strike 16'yı oynuyorum silahların isimleri lazım mesala şöyle b 4 6 kanas diye söyler misiniz ben bilmiyorumda
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Arkadaslar counter strike 16 nın ses sorununu cozdum zbot'u counter strike'a yükleyin sonra cs yi acın bakalım sesler geldi mi gelmedi mi? baktım hem sesler gelmis hem sesler türkcelesmis hemde counter strike condition zero daki konusma turunu eklemis (HAKETTİYSEM) ++rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
counter strike 18 İnternetten İndirmek isteyorumda Nasıl İndiricem Link atarmısını Bulamadım da ben
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
arkadaşlar ben counter strike 15 yükledim ama mal mal oynuyorum bi kaç sorum olacak yardım ederseniz sevinirim 1silahı sağ ele alma 2 botların ismini değiştirme 3olmayan bölümler var nasıl eklenecek 4para şifresi valla cvp verirseniz çook sevinirim herkese şimdiden çok tşk ediyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
şu Counter Strike ın hilelerini 5 yıldır bulamadım kimse düzgün bi cevap vermiyo bilen varsa Allah için yazsın
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,464Konular
981,124Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt