Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Counter Strike v26 patch - Cs 1.6 için v26 güncellemesi

Counter Strike v26 patch - Cs 1.6 için v26 güncellemesi
0
132

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Counter Strike v26 patch güncellemesi nasıl yapılır
Cs 16 için v26 güncellemesi

v26 patch ile birçok sorun giderildiÖzellikle online oyuncuların tasa yandığı;

Rakip oyuncuların yazdığı mesajları görünmemesi,
El ile eklediğimiz server IP'lerinin tescil edilmemesi,
Q tuşu ile silah değiştirirken aniden silahların görünmesi,
Ayarlardaki Crosshair şeçeneğine renk ve boyutun ayarlanaması,

Tüm bu sorunları v26 patch ile ortadan kaldırmışlar *

Similar threads

Counter Strike v26 patch guncellemesi nasıl yapılır Cs 16 icin v26 guncellemesi v26 patch ile bircok sorun giderildiOzellikle online oyuncuların dert yandığı; Rakip oyuncuların yazdığı mesajları gorunmemesi, El ile eklediğimiz server IP'lerinin kayıt edilmemesi, Q tuşu ile silah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Görüntü oyun dalının değerli isimlerinden Valve, dünyanın en tanınan birinci şahıs nişancı oyunlarından Counter-Strike: Küresel Offensive için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme, oyundaki "Kırık Diş Operasyonu"nun sonunu belirlerken, oyunla ilgili de pek çok yeniliğe mesken sahipliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
ARKADASLA BAKTIM ADAM AKILLI BİR COUNTER STRİKE bilgilerini BİR ARAYA TOPLANIP SUNULMAMAIŞ DEDİM TOPLUYUM ARKADASLAR CEŞİTLİ SİTELERDEN EVE KENDİM YAZDIM BUYURN BASLIYALIM 1) PROGRAMLI server ayarı değiştiriciler var : BU LİNKTE 7 8 TANE VAR BAKIN EBEĞENİRSİNİZ SİTEYİ DE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,481Konular
981,442Mesajlar
29,603Kullanıcılar
_yunusok_72Son üye
Üst Alt