Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

counter'da T'ye basınca gelen logoyu değiştirmek.(programsız)

counter'da T'ye basınca gelen logoyu değiştirmek.(programsız)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Eveeeet şimdi counter'ı oynarken hani t tuşuna basınca yere veya duvara bir resim çıkıyorya hah işte artık onlar türkbayrağı,uçan inek,ay yıldız,fenerbahçe logosu msn smieyleri olacak işte linkmesajlarınızı ve +raplarınızı bekliyorum
http:rapidsharecomfiles13985966logosrarhtml

Similar threads

tabudan kırıp geciren diyaloglar TABU OYNARKEN GEÇEN GÜLÜNÇ KONUŞMALAR sözcük: mini etek erkek: hani sen hep giyersin de, ben sana giyme derim ya kız: don! topluluk: ohaaaaa! sözcük : araba murat ın en sevdiği şey ne? karı? hayır diğer ? hayır, hatta geçen gün değiştirdi haaa otomobil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Oyunun tam çözümü Normal zorluk seviyesi için yazılmıştır Oyunumuzda 6 gizli bölgede Life Uprade (sağlık gelişimleri) var Sadece giriş yerlerini yazdımİçeri girip sağlık gelişimlerinizi yapmak size kalıyorElimden geldiğince ayrıntılı bir tam çözüm yazmaya gayret ettim İPUÇLARI *Düşmanı en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
SİLAHLAR CAN ve ZIRH LXGIWYL Silah paketi 1 (Thug's Tools) KJKSZPJ Silah paketi 2 (Professional Tools) UZUMYMW Silah paketi 3 (Nutter Tools) ROCKETMAN Jetpack verir AIYPWZQP Paraşüt verir WANRLTW Sınırsız cephane NCSGDAG Tüm silah seviyenizi hitman yapar OUIQDMW Araç kullanırken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
A Age of Empires Oyun sırasında enter'a basın ve hileleri yazın: BIG BERTHA: Catapultun istatistiklerini arttırır BIGDADDY: Roketli araba BLACK RIDER: Atlı okçuların atış gücü artar COINAGE: 1000 altın DARK RAIN: Okçular hareket halindeyken ağaca dönüşür DIEDIEDIE: Game Over! FLYING...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
SİLAHLAR CAN ve ZIRH LXGIWYL – Silah paketi 1 (Thug’s Tools) KJKSZPJ – Silah paketi 2 (Professional Tools) UZUMYMW – Silah paketi 3 (Nutter Tools) ROCKETMAN – Jetpack verir AIYPWZQP – Paraşüt verir WANRLTW – Sınırsız cephane NCSGDAG – Tüm silah seviyenizi hitman yapar OUIQDMW – Araç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt