Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Covid-19 partisine katıldıktan sonra ölen 30 yaşındaki adamın son sözleri: Sanırım bir hata yaptım

Covid-19 partisine katıldıktan sonra ölen 30 yaşındaki adamın son sözleri: Sanırım bir hata yaptım
0
42

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
Britanya%2Dda%2Dbakanligin%2Dcorona%2Dbelgeleri%2Dsizdi%2D2021%2Dbaharina%2Dkadar%2Dsurecek%2D8%2Dmilyon%2Dkisi%2Dhastaneye%2Dyatirilacak%2D233054%2D20200316112406%2Ejpg

Hastanın hayatını kaybettiği San Antonio Methodist Hastanesi'nin en üst düzey yetkili doktorlarından biri olan Jane Appleby, ''Hastanın ölmeden hemen önce hemşireye bakıp, 'Sanırım bir hata yaptım, bunun bir kandırmaca olduğunu sanıyordum ancak öyle değilmiş' dediğini'' aktardı.

Appleby, insanları paniğe sürüklemek istemediğini ancak halka durumun ciddiyetini göstermek istediğini söyledi.

''Covid-19'' partilerinde insanların virüsün bulaşıp bulaşmayacağını görmek için enfekte olmuş biriyle aynı eve doluştuğunu ifade eden Appleby, vaka sayılarının endişe verici bir artış gösterdiğini söyledi. 

Appleby, ''Lütfen maske takın, olabildiğince evde kalın, kalabalık gruplardan kaçının ve ellerinizi dezenfekte edin'' tavsiyelerinde bulundu.

858,497Konular
981,926Mesajlar
29,941Kullanıcılar
ahmetrıdvanSon üye
Üst Alt