Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çözemdm bn bi de siz yardm edin...

çözemdm bn bi de siz yardm edin...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Forum üyeleri merhaba yaşadığım bir olayı çözemedim sizlere açıklama yapmak istedm dışarıdan 3 bir göz daha rasyonel görebilir yardımlarınız için tşk ederm

Arkadaşlar benzer meslek uygun çalıştığım bir arkadaşımla takriben 2 aydır tanışıyoruz aramız fazla ii birlikteyken çok ii zaman geçiriyoruz aslında ona karşısında bir şey hissetmediğimi düşünüyordum lakin son zmnlarda işyerinde cümbür cemaat siz çıkıyor musunuz diye sorduğunda farkettm oysa fazla yakınlaşmışız herkes gelip onun bnden hoşlandığını söylüyor o da sahiden o şekilde davranıyor lakin bir takım zamanlarda arkadaşım diyor bazı zamanlar hatalı anlayacaklar falan diyordu onun duygularından kesin olamadım sevdiğimi söylediğimde hep şaka yaptığımı düşündü hiç inanmadı ama o konuşmalar hep aramızda geçti ara sıra ise erkek dediğin sevdiğini söyleyecek saklamayacak falan diyordu durup dururken bikaç gün önce bir gece msjlaşırken uyuyorum tlfonu kapatcam ii gclr falan diye msj attı cvp yazmadm diye 2 saat uyumamış beklemiş ertesi gün her zaman onu söyledi bana önm veriyor gibi son birkaç günde pozitif yakınlaştık fakat arkadaşm yanlış anlayacaklar muhabbeti devam ediyor hala hatta bikaç kere öptüm onu her zmn kol kolaydık bir sorun yoktu bu akşm duygularından muhakkak edinmek için belki 50 kere öptm bir şey demedi ama dudağından öptüğümde bana kızdı bni o basit kızlardan mı görüyorsun diye bn yakın arkadaşlarıma nasıl davrandığımı bilirsn sarılırım lakin ileri gittin neden böylece öptün açıkla bana dedi birşey diyemedm kızdı gitti acaba duymak istediği cvp sevgilim olarak gördüğüm için miydi gidip konuşmak istiyorum sevdiğimi söylemek o yüzden pek davrandığımı anlatmak kızar mıki bana sizce anlattıklarıma kadar bnden hoşalnıyor mu sadece arkadaş olarak mı görüyor?

858,496Konular
982,180Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt