Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

CP %100 çalısan muhtesem hile

CP %100 çalısan muhtesem hile

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
evet arkadaşlar ben bu hileyi buldum ve indirdim hack süperdi simdi üstümde bütün ödüller var hatda RockHopper alka pilan bile var yani pizzza avr hayvan fotorafı filan ama hepsii aldım hile ile noldu GM oyundaymıs 80 saatlik ban yedim ama onlar hala bende duruo evet sorna bu hilenin linkini kaybettim sonra bir araştırma buldum ve google ye ne yazıpta bulabilceğimizi buldum ama para hilesine benim bildiğim kadarı ile GM ler göz yumuo çünkü bende 210000 para var evet google ye şunu yazıoz:

CLUB PENGUIN ULTIMATE TRAINER BETA PART 2

evet bide giysi alma var ama buna göz yumuyomu bilmiom çünkü hiç bana yemedim yemedim bir kere yedim bundanmı başka şeydenmi ama bana 80 saatlik evet giysi girmek için CP trainer varya onu bilirsiniz işte onun kodlarını yazcaz ilk yukarlarda gözüküo hatda ben napıom Rock Hopper in gemisinin ucuna çıkıom el saylıom onlar oyda ikide bir bişi diyolar

kodlar için goog leye şunu yazın : Cp trainer kodları

evet giysi için yukardaki şıklardan item şıkkını şecioz kolay bişi hemen alışırsınız +reppppppppppppppppppppppppppppppppppp

858,496Konular
981,691Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt