Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bi kaç gün öncesine kadar bilgisayarın cpu kullanımı %23 civarındaydı ve neredeyse hiç değişmiyorduAma şimdi %50 ile %100 arasında çok hızlı inip çıkıyorBu nedir?ve normalmidir?
Bi kaç gün öncesine kadar bilgisayarın cpu kullanımı %23 civarındaydı ve neredeyse hiç değişmiyorduAma şimdi %50 ile %100 arasında çok hızlı inip çıkıyorBu nedir?ve normalmidir?
Bilgisayara Windows 81 kuruduğum zaman işlemci kullanımı 8090 aralığında oluyor Bİlgisayarda gereksiz bir programda yok Görev Yöneticisinde ''Hizmet Ana Bİlgisayarı'' diye birşey 50 cpu kullanıyor Bu da bilgisayarda donmaya yol açıyor Önceden Cpu kullanımını düşürmek için bir program...
Merhaba arkadaşlarCasper Nirvana laptobum
var benim sorunum CPU ısınması
Bilgisayarı yaklaşık 15 sene önce aldım Bilgisayar özellikleri 8 GB RAM İNTEL CORE İ7 24 (TURBOLU AMA KAÇA YÜKSELİYOR HATIRLAMIYORUM) 1 GB NVİDİA GT 540 M EKRAN KARTIM VAR BİLGİSAYARIMIN BU ZAMANA DEK SADECE EKRAN...
Merhaba arkadaşLarSorunum çok büyük ve yakLaşık 2 aydır bu probLemLe uqrasıyorumYardım edebiLecek biri çıkarsa çok sevinirimSistem özeLLikLerimi beLirteceqim
İnteL Pentium 4 320 işLemci
512 Mb DDR2 533 MHz Ram
256 Mb GeForce 7100 GS ekran kartı
160 qb Hard Disc
Pc'de hiç bir işLem...
Bu sayfayı okumak için kullandığınız bilgisayarınız bu işlemi yapmak için bir mikroişlemci kullanır Mikroişlemci ister sunucu ister masaüstü bilgisayar ister laptop olsun, bilgisayarın kalbidir Muhtemelen şuanda kullandığınız bilgisayarınızın işlemcisi İntel, AMD, K6 ya da PowerPC gibi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.