Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cpu Sıcaklığı ortalama 75-80 arası.Normal mi?

Cpu Sıcaklığı ortalama 75-80 arası.Normal mi?
0
112

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Slmlar imzadaki sisteme sahibim henüz owerclock yapmadımAncak işlemci sıcaklığı 75 ile 80 derece arasında gidip geliyo!Kitapçıktaki resimlerde (hangi işlemci ve fan kullanılmış bilmiyorum ama) 3540 arası

Bu sorun acaba işlemci fanından mı kaynaklanıyor?

Overclock yapacam ama yapmaya korkuyorumYardımlarınız için teşekkürler!

Saygılar!

Similar threads

Slmlar imzadaki sisteme sahibim henüz owerclock yapmadımAncak işlemci sıcaklığı 75 ile 80 derece arasında gidip geliyo!Kitapçıktaki resimlerde (hangi işlemci ve fan kullanılmış bilmiyorum ama) 3540 arası Bu sorun acaba işlemci fanından mı kaynaklanıyor? Overclock yapacam ama yapmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Bilgisayarda işlemci (CPU) sıcaklığının korunması önemlidir. Bilgisayarda işlemci sıcaklığının düzenin bozulması sorunlara neden olur. Bu nedenle sıcaklığın kontrol edilmesi gerekir. Bu makalede işlemci ısınmasına ilişkin bilgiler paylaşacağız. CPU Sıcaklığı Neden Önemli? Bilgisayar çalışırken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Bilgisayar donanımlarının sıcaklıklarını denetim etmek, otomobilin yağını denetim etmeye emsal. Bunu her gün yapmamıza gerek yok, lakin işlemci sıcaklığını en azından birkaç aylık dilimlerle denetim etmekte yarar var. Bilhassa bilgisayarınız faal olarak çalışıyorsa ve sisteminizi ağır iş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Extreme Soğutma Yöntemleri Ayrıntılı Anlatım Gaz Destekli Sıvı Soğutma (Chiller, Water Chilli) Sistemleri sıvı soğutma sistemimize, bir kompresör ilave edilerek gaz destekli su soğutma sistemi elde edebiliriz Burada bir bilgi hatası oluşmaması açısından belirtmemiz gereken nokta bir nokta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt