Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Creative 7.1 ses kartı driver lazım

Creative 7.1 ses kartı driver lazım

Similar threads

arkadaşlar format attım ses driver bulamıyorum ses kartı Creative audigy SE (SB0570) sound card 71 driver bu
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
arkadaşlar win7 yükledim ve ses kartı için sorun yaşıyorum Creative Sound Blaster Live! 51 Digital Sound card 32bit 48 kHz 51 PCI EMU10K1 cevaplarınızı bekliyorum arkşadlar , konuyu akşamdan açtım, inşallah sabaha indiririm
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt