Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

creative ses kartı

creative ses kartı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
beyler bende 51 home theatre ses sistemi var ses kartına sağ önarka, sol önarka girişleri var ama center girişi için ses kartında yer yokAldığım bilgilere göre ses kartının programından herhangi bi girişi değiştirip center girişi yapabiliyormuşuz ama nasıl olduğunu bilmiyorum bilenler ayrıntılı bi şekilde açıklarsa sevinirim

Similar threads

Arkadaslar yurtdısından creative audigy 4 ses kartı aldım speaker settings kısmında bass boost var ama ordaki ayarlar silik cıkıo ve deiştiremiyorum bunu nasıl düzeltebilirim ve enable bit accurate playback ne anlama geliyor? onboard ses kartını biostan disable yaptım ve creative driverı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
BEYLER ELİMDE 2 TANE CREATIVE SES KARTI VAR ÖZELLİKLERİNİ BULAMADIM ONU BULUP HANGİSİNİN DAHA İYİ OLDUĞUNU SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM ! HER MESAJA ++++ RAP ! 1 CREATIVE SOUND BLASTER LİVE 51 SB0060 2 CREATIVE SOUND BLASTER LİVE CT4830 ( ikiside 5+1)
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Creative sound blaster 51 ses kartına sahibim, bir mikrofon aldım hatta kulaklıkta da var mikrofon Sesimi kayıd ediyorum ama ses kaydını dinleyince hiç ses gelmiyor acaba neden? birşeyleri yanlış mı yapıyorum yoksa kartın bir ayarını felan mı değiştirmek gerekiyor Yardımlarınızı bekliyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Creative sound blaster 51 ses kartına sahibim, bir mikrofon aldım hatta kulaklıkta da var mikrofon Sesimi kayıd ediyorum ama ses kaydını dinleyince hiç ses gelmiyor acaba neden? birşeyleri yanlış mı yapıyorum yoksa kartın bir ayarını felan mı değiştirmek gerekiyor Yardımlarınızı bekliyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,506Konular
983,056Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt