Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital - Sound card - Win7 Driver Arıyorum

Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital - Sound card - Win7 Driver Arıyorum
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar win7 yükledim ve ses kartı için sorun yaşıyorum
Creative Sound Blaster Live! 51 Digital Sound card 32bit 48 kHz 51 PCI EMU10K1

cevaplarınızı bekliyorum arkşadlar , konuyu akşamdan açtım, inşallah sabaha indiririm

Similar threads

Merhaba arkadaşlar creative sound blaster live ct4830 Windows 7 driver lazım arkadaşlar acil elinde olan varsa yardımcı olabilir mi o kadar aramama rağmen bulamadım xp ve 2000 uyumlu hepsi W 7 yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
İmdat kardeşler ocağınıza düştüm falla bana Creative Sound Blaster Live ! 24Bit Ses kartı Driverı lazım acill ama kendi sitesinde felan yok varda ben indirdim tam sürüm felan değil bana cd deki özellikleri felan da lazım ses kalitesini tam olarak alamıorum egolayzzır felan ek özellikler yok VALA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
İmdat kardeşler ocağınıza düştüm falla bana Creative Sound Blaster Live ! 24Bit Ses kartı Driverı lazım acill ama kendi sitesinde felan yok varda ben indirdim tam sürüm felan değil bana cd deki özellikleri felan da lazım ses kalitesini tam olarak alamıorum egolayzzır felan ek özellikler yok VALA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
slm arkadaşlar bende bu kartı aldım fakat bende herkes gibi sorun yaşadım driver bulmadaemin olun bütün siteleri,bütün driverları denedimbüyük ihtimalle hepiniz benm gibi indirdiğiniz dosyaya çift tıklayarak açmaya çalışıyorsunuzdurtabi sonuç salak bi hata iletisiaşağıda vericeem driver dosyası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
slm arkadaşlar bende bu kartı aldım fakat bende herkes gibi sorun yaşadım driver bulmadaemin olun bütün siteleri,bütün driverları denedimbüyük ihtimalle hepiniz benm gibi indirdiğiniz dosyaya çift tıklayarak açmaya çalışıyorsunuzdurtabi sonuç salak bi hata iletisiaşağıda vericeem driver dosyası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,496Konular
981,836Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt