Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

creative sound blaster live 5.1 driver kesin çözüm!!!!

creative sound blaster live 5.1 driver kesin çözüm!!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
slm arkadaşlar bende bu kartı aldım fakat bende herkes gibi sorun yaşadım driver bulmadaemin olun bütün siteleri,bütün driverları denedimbüyük ihtimalle hepiniz benm gibi indirdiğiniz dosyaya çift tıklayarak açmaya çalışıyorsunuzdurtabi sonuç salak bi hata iletisiaşağıda vericeem driver dosyası zipli bi şekilde iniyor!!!

yüklemeyi şu şekilde yaparsanız sorun yaşamıcaanızdan emin olabilirsiniz

1öncelikle indirdiğiniz dosyayı sağ tuşla buraya çıkar diinçıkardıınız yeri unutmayın
2onboard ses kartınız varsa önce driverleri kaldırın sonra biostan iptal edin
3creative sound blaster live 51 ses kartınızı pci yuvaya yerleştirin windows açtığınızda otomatik olarak görecektir
4windows sürücüyü yüklemek istediğinde listeden ya da belirli bir konumdan yükleme seçeneğini işaretleyin
5aramayüklenecek sürücüyü ben seçeceğim diin
6uyumlu donanımları göster çıkıcakorda disketi var diin
7gözat'tan zipli dosyayı çıkardığınız yere gidin
8audio dosyasına girin,drivers dan win 2kxp 'ye girin
9ctljystkinf dosyasını seçin ve yükleyin
10bilgisayarınızı kapatıp açın daha sonra zipli dosyadaki audio hq denen programı yükleyin

arkadaşlar 50 msj yazmam gerekiomuş link vermem için ama bi çakallık yapalım bişe demezler heralde

sitenin adı 1drivers tabi başına ne konduunu biliosunuz sonuna da org yazın ve slash koyun veeee driverdetayasp?id 720yazın

umarım işinize yararbu siteye sadece bnm çektiimi çekmemeniz için üye oldumbişe sormak isterseniz unutun gitsin yane

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt