Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Creative ZiiO Tablet

Creative ZiiO Tablet
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagescreativeziiotablet5b0a106f5e590

Ses konusunda uzmanlaşan Creative, hoparlor, web cam ve mp3 oynatıcısı derken şimdi de Tablet PC urunleri ile karşımıza cıktı ZiiO olarak adlandırılan bu yeni urun, Apple iPad ve Galaxy Taba farklı bir alternatif olacak

ZiiO, bugunlerde moda olan Android işletim sistemine (21) sahip 7 (800x480) ve 10 inc (1024x600) buyukluğunde iki model olarak tasarlanan bu seri Capasitive ekran yerine Resistive ekran teknolojisini kullanıyor Bunun anlamı, her iki urunun ekranına dokunarak (baskı yaparak ) işlem yapmanız

400 ve 650 gram ağırlığında olan bu urunler, 816 GByte kapasiteli disk, Bluetooth 21 teknolojisi, 54 Mbit WLan bağlantısı, mini USB ve ses cıkışına sahip ZiiOnun fark yaratan ozelliği, HD video cıkışına da sahip olması

Her iki urun Audio modunda 25 saat, Video modunda da 5 saat calışıyor

Similar threads

Ses konusunda uzmanlaşan Creative, hoparlör, web cam ve mp3 oynatıcısı derken derhal de Tablet PC ürünleri ile karşımıza çıktı ZiiO olarak adlandırılan bu yeni mahsul, Apple iPad ve Galaxy Taba bambaşka bir alternatif olacak ZiiO, bugünlerde moda olan Android işletim sistemine (21) sahip 7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
ViewSonicin 7 İnclik Tablet Bilgisayarı ViewSonic, ilk olarak Mobile World Congress etkinliğinde duyurduğu tableti sonunda hazır hale getirdi ve bazı merkezlere gondermeye başladı Son gunlerde pazara sunulan bircok tabletin Android işletim sistemine sahip olması, Google'ın kucuk yeşil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
En iyi Tablet PC Hangisi 2019 Yılı tablet bilgisayralrın yılı olacağa benziyor tablet pc ler piyasada oldukca yukselişte işte en iyi tablet pcler ve kısaca ozellikleri; iPad Tablet PC trendini harekete geciren Apple'ın iPad'i oldu 97 inc kapasitif dokunmatik ekran ve 10 saat pil omrune...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
imagestabletalirkenneleredikkatetmeliyiz5b0a289e88eb8 1 Hangi işletim sistemini kullanıyor? Tabletlere yonelik ceşitli işletim sistemleri bulunuyor Bunlardan en populer olanı Apple'ın iPad'de kullandığı iOS 2019'de cıkacak bircok tablet ise Android 30 ile calışıyor olacak Diğer tablet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Lider teknoloji şirketi ve Philips monitorlerinin marka lisans ortağı MMD, gelişmiş ozelliklerle donatılmış 215 inclik, yeni bir Philips Full HD monitoru piyasaya cıkartıyor Gelişmiş bir dizi teknolojiye ve seceneğe sahip Philips'in yeni 221B8LJEB ekranı, iş gunu boyunca kullanıcının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,982Kullanıcılar
yeumedısaSon üye
Üst Alt