Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Crème Olé'li Pavlova Pasta

Crème Olé'li Pavlova Pasta

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler
* Crème Olé'li Pavlova Pasta

Beze:
3 yumurta akı
1 tutam tuz
1 ½ su bardağı Dr Oetker Pudra Şekeri
1 poşet Dr Oetker Şekerli Vanilin
1 tatlı kaşığı limon suyu
Dolgu:
1 poşet Dr Oetker Crème Olé Vanilya Aromalı
2 su bardağı buzdolabında soğutulmuş süt
½ su bardağı küp şeklinde doğranmış konserve ananas
4 adet küp şeklinde doğranmış çilek
½ çay bardağı iri kırılmış kabuksuz badem
Üzeri için:
200 g çilek (iri kesilmiş)
10 15 adet frenk üzümü
10 adet böğürtlen
10 adet ahududu
½ çay bardağı yaprak badem
1 poşet Dr Oetker Hazır Böğürtlenli Sos
Hazırlanışı

Ön hazırlık:

Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın

Turbo pişirme: 110°C

Altüst pişirme: 120°C

1
Bezenin hazırlanışı:

Yumurta akları ve tuzu cam veya metal çırpma kabına alın Mikserin yüksek devrinde 3 dakika çırpın Pudra şekerini 3 seferde ekleyerek orta devirde toplam 3 dakika çırpın Şekerli vanilin ve limon suyunu ekleyip düşük devirde 1 dakika daha çırpın Yaklaşık 1,5 cm çapında düz uçlu krema sıkma torbasına doldurun Tepsideki pişirme kağıdının üzerine 18 cm çapında ortaları boş olan 2 adet daire şeklinde sıkın Dairelerin üzerinden iki kez daha geçerek kalınlaştırın Fırının orta rafında pişirin

Pişirme süresi: yaklaşık 35 40 dk

Fırından çıkarıp soğumaya bırakın

2
Dolgunun hazırlanışı:

2 su bardağı sütü çırpma kabına alıp üzerine Crème Olé poşetini boşaltın Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın Düz uçlu krema sıkma torbasına doldurun

3
Pastanın hazırlanışı:

Bezenin bir halkasını alıp alt kısmı üste gelecek şekilde servis tabağına koyun Üzerine Crème Olé'nin 23'ünü sıkın Üzerine ananas, çilek ve bademleri sıralayın ve ikinci kat bezeyi kapatın Kalan Crème Olé'yi sıkın Çilek, frenk üzümü, böğürtlen, ahududu ve bademleri sıralayın Buzdolabında yaklaşık 1 saat bekletin Servisten önce üzerine böğürtlenli sos dökün ve arzuya göre nane yaprakları ile süsleyip dilimleyin

 
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt