Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

crossfire hack kalkarmı?

crossfire hack kalkarmı?

Similar threads

Yarın bunları alıyorum sizce ses sorunum ortadan kalkarmı?Kararı siz vereceksiniz alıp almama konusundaYardımlarınızı bekliyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Merhabalar benim sistemim genellikle her oyunda kasıyor oyun 40 50 fpste devam etse bile akıcı değil droplar da oluyor bilgisayar assassins creed brootherhood da bile 2025 fpslere düşüyor ve sürekli kasıyor Başka forumlarada sordum işlemciniz 2 çekirdekli olduğundan darboğaz yapıyor ve bu sorunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Merhabalar benim sistemim genellikle her oyunda kasıyor oyun 40 50 fpste devam etse bile akıcı değil droplar da oluyor bilgisayar assassins creed brootherhood da bile 2025 fpslere düşüyor ve sürekli kasıyor Başka forumlarada sordum işlemciniz 2 çekirdekli olduğundan darboğaz yapıyor ve bu sorunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
CrossFire Online nasıl oynanır Crossfire online az kalsın Counter strike ile aynı Oyunda para biriktirip yeni silahlar alabiliyorsunuz Öldürdüğünüz adam sayısı size experience olarak geri dönüyor Experiencelarla rank atlıyorsunuz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt