Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Crossifre kaybolan bilgiler...

Crossifre kaybolan bilgiler...
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Crossifre kaybolan bilgiler
emailgizli soruşifre değişimi
öncelikle Crossfire idşifregizli sorunuzu unuttuysanız yapacağınız
Crossfire sitesinden kullanıcı adışifregizlisoruLinkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız unuttum kısmına girmek
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Daha sonra kayıt olduğnuz email adresini giriyorsunuz ve bu bilgileri geri alabiliyorsunuz
emailyada gizlisorunuzu değiştirmek için crossfireye giriş yapıyorsunuz
Sonra SupportSupportcenterWebform bölümüne giriyorsunuz
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Daha sonra Game Relatedbölümünü Account, Categorybölümünü Account Administrationolarak seçiyorsunuz dolduracağınız kısımlar
Gizli soru ve yenıtı için
Sadece gizli sorunun yanıtı için:security answer
Mail için: Register mail
5 kısımdaki yeri doldurmanıza gerek yok
http:img543**************img5436750cddw

Not: Bu işlemin cevabı yani değişkliklerin olması biraz uzun sürüyor ve beklemek sizi sıkabilir

Similar threads

Arkadaşlar böyle bir ticket geldi yardım edermisiniz hesabım önceden çalınmıştı geri aldım bu seferde steam destekden bir bildiriminiz var diye uyarı geldi onun için ticket attım gelen cevap buydu Birde biraz çevirdim diyorki bir süre için steam topluluk açık kalacak sonra gene steam destekden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
CounterStrike Online: Türkiye Oyun icinden mod ayralayabilirsin Crossfire Wolfteam ,Pointblank gibi Normal oyun Zombie mod ,birkac karekter Bunlar gercek para ile alınıyor Wolfteam daki gibi Yuri 3 günlük 2000 cash Natasha 3 gnlük 2000 cash Birkac...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
web site : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız version 1553 üyelik : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız download : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
quoteSon zamanlarda, teknoloji tutkunlarının en çok merak ettikleri konu: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Crytek, Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız oyunu nasıl olacak? Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Heroes of the Storm’u indirmek için öncelikle battlenet hesabına ihtiyacınız vardır Battlenet hesabı açmak için Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız adresine gidin Üstte gördüğünüz resimdeki gibi üst sağda bulunan “Create an Account butonuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt