Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Popüler meme coin Floki Inu fiyatı, paralel bir kanalda konsolide edildiğinden tahmin etmesi oldukça zor bir dönüm noktasında. 0,001167 ABD doları, FLOKI için bir sonraki yön niyetlerini belirleyebilecek kritik bir seviye. Analiste göre boğalar, kritik savunma hattının üzerinde istikrarlı bir...
Netflix'in Bright'ı eleştirmenler arasında büyük bir başarıya ulaşmamış olabilir ancak ticari açıdan muhteşem bir başarıya ulaştığı kesin ve bütün yayın hizmetlerinin duymak istediği şey de bu olabilir
Bir devam filminin yolda olduğu haberlerinin yayılmasının ardından ise firma, yayınladığı kısa...
18 Haziran 2011 Jurnal Burç Yorumları 18 haziran burçları, günlük burçlar, burç yorumları hakkında ayrıntılı veri alalım arkadaşlar 18 haziran 2011 günlük burç yorumları sizlerle hanımlar Sevgili Koç, Meslek problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz Yoğun temponuzu...
Marvel Sinematik Evreni önce sinema filmleri bu yılın başından itibaren de dizileriyle piyasayı domine etmiş durumda. Ancak dört bir koldan gelen Marvel akınları bunlarla sınırlı kalmayacak. Mobil oyunlar da dahil olmak üzere çok sayıda Marvel markası oyun olarak karşımıza çıkacak. Yeni Marvel...
30 Ağustos Şarkıları arıyorum ben KIzlar 30 Ağustos Başarı bayramına özel ve 30 Ağustosa yerinde şarkılar arıyorum ben aranızda 30 Ağustos Şarkıları haberdar olan varsa bana 30 Ağustos Şarkıların isimlerini veya sözlerini yazarsa çok sevinirim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.