Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Crysis 2 Ekstralardaki videolar

Crysis 2 Ekstralardaki videolar
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Herkeze merhaba ben crysis 2 deki extralardaki videoları internetten izleme istiyorum çünkü crysis 2 yi bnim pc kaldırmadı ekstralardaki videoyu nerden izleyebiliriz ilginiz için teşekkürler

Similar threads

Crysis 2'nin 25 Ocak'ta başlayacak multiplayer demosu için tanıtım videosu yayınlandı Yayınlanan videoda demonun ayrıntıları verilirken aynı zamanda da yeni oynanış görüntüleri gösteriliyor Sadece Xbox Live Gold üyelere açık olacak demo ile oyuncular Crysis 2'nin multiplayer tecrübesini test...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Crytek, merakla beklenen Crysis 2'nin Limited Edition paketinin içeriğinde neler olduğunu açıklayan bir video yayınladı Oyunun Limited Edition paketini almayı düşünüyorsanız videoyu kaçırmayın Electronic Arts'ın yayıncılığını üstlendiği, Crytek'in geliştirdiği Crysis 2, bilindiği üzere 25 Mart...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Kısa bir süre önce PC sürümünün korsanı sızan Crysis 2'nin yeni videosu yayınlandı Oyunun bu videosunda senaryoya yönelik bir anlatım yapılıyor Crysis 2'nin videosunda öncelikle 3 yıl önceki olaylar anlatılmaya başlanıyor Uzaylı dostlarımızlanasıl karşılaşıldığını tekrar görme şansı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır crysis oynuyorum fakat 3 de oyunum çok fazla kasıyor yardım ederseniz sevinirimaşağıda sistemimi vericem fakat cevap yazmadan önce şunu söylemek istiyorum CRYSİS 2 Yİ AKICI BİR ŞEKİLDE OYNUYORDUM BU SİSTEMLE İşlemci:Pentium (R) DualCore CPU E6500 @ 293 GHz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Crysis 2'nin çıkışan az bir süre kala EA olayını iyiden iyiye hızlandırıyor Ard arda videoları yayımlanan oyunun son videosu multiplayer bölümünün ikinci bölümü Bu yeni videoda oyundaki egzotik silahlar tanıtılıyor Her çeşit silahın tanıtıldığı videoda en güzel olanı hiç şüphe yok ki hologram...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt