Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Crysis 2 ObjectsLS.pak Yardım

Crysis 2 ObjectsLS.pak Yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ben 1 sene önce almış olduğum crysis 2 çok düzgün çalışıyordu ancak cd bir sebebten çizildikten sonra ObjectsLspak dosyasını yükleyemiyor gerisi var o dosyayı bana bir upload etseniz çıldırıcağım herşey yerinde ama 1 dosya yüzünden açılmıyor internete yazdığım zaman ise hep objectspak geliyor halbuki sadece bana ObjectsLspak lazım upload edenden Allah razı olsun lütfen

Similar threads

Ben arkadaşımdan crysis cdsi aldım 2 cd halinde 1cddeki dosyalardan biri hata veriyo zarar görmüş atamıyorum pc ye birisi rica etsem upload edip link atarmı dosyanın adı : LEVELS3Rar Simdiden Tesekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
ya benim crysis1 bilgisayara kopyaladım 2 dvdyide ordan kurarken support ve suppor~1 dosyası bulunamadı veya bozuk diyorvar ama bozukzaten fazla bişey deil lütfen Allah rızası için elinde ilk çıkan crysis oyunu olan varsa bana bu iki dosyayı upload eersinler ne isterlerse yapıcaminternette hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
arkadaşlar crysis 2 yı açıyorum oynamaya başlıyorum yaklaşık 15 dk sonra pc kapanıyor res atmak felan değil hiç hata vermeden kapanıyor Açma düğmesine basınca ise ilk 2 dk felan açılmıyor sonradan açılıyor pc pc min özellikleri şu (acer markalı laptop) İşlemci: 227 GHz ( Intel Core i5 CPU M...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Arkadaşlar eskiden Nvidia Xpertvision 8500Gt Ekran Kartım vardı Crysis Warhead'ı yükledim çalıştı yanlız benim monitörüm 22olduğu için 1680x1050 ayarlıyorum aşırı şekilde donuyordu bu yüzden sinir oldum gittim Nvidia Zotac 9800GtAmp DDR3 512 Mb 256 Bit Ekrant Kartı aldım şimdi asıl sorun bundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Arkadaşlar mehaba, ben internetten Hugo Bukkazoom adlı oyunu indirdim bu oyun cue ve bin dosyası olmak üzere 2 adet dosyadan oluşuyor (yani CD imajı) benim derdim Alchol 120% programıyla cue dosyasını sanal sürücüye yükleyince şu mesajı alıyorum Unable to mount image cue sheet: line 1 File...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,497Konular
982,082Mesajlar
30,057Kullanıcılar
BulentuludagSon üye
Üst Alt