iltasyazilim
FD Üye
Öncelikle merhaba ForumTR ailesine bugün katıldım Pek fazla kural bilmiyorum anlayacağınız üzere Şimdiden herkese teşekkür ederim Gelelim sorunumuza Crysis 2 yi satın aldım kurdum Türkçe ve Crackli Parkta Bir Yürüyüş (19) Bölümüne kadar da herhangi bir sorun yaşanmadı Fakat Binaya gir kısmına gelindiğinde kapıdan içeri giriyorum Could bana duvarlarda kablolar göreceğimi söylüyor Öyle bir kablo göremedim zaten karakter dümdüz bir şekilde hareket ediyor sağa sola gidemiyorsun İlerliyorum tam alevlerin patladığı yere geliyorum ki 1212W diyor W bastığım an karakterden zıplama sesi geliyor ama zıplamıyor Ve patlama oluyor ölüyoruz Tekrar alıyor Diğer kişiler tuşlara yanlış bastığımı düşünmüş Denedim olmuyor İnternette bununla ilgili hiçbir bilgi yok Zıplama sesinin gelmiş olması karakterin gitmiş olması demek olmuyor kimisi öyle olmalı diyor ama ben sıradaki tuşu tam çözümde gördüm zıplama hareketi onuda defalarca denedim olmadı İnternette toplam 1 adet Crack buldum oda çalışmadı zaten bozuktu sanırım Eğer bunun çözümü yoksa oyunu bitirmiş arkadaşlardan rica edebilirmiyim Cracklerini tam olarak bana atsınlar Uzun oldu ama hatayı tam anlatmak istedim Teşekkürler