Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

crysis 2 ses var görüntü yok

crysis 2 ses var görüntü yok
0
214

Similar threads

merhaba arkadaşlar crysis ses sorunu ile karşı karşıyayım ekran kartım hd 5570 sadece crysis oyununda ses çızırtılı geliyor oyunu yüklemedim arkadaşdan flash aracılıyla aldım ekran donunca ses düzeliyor ama ekran geri gelince çızırtı başlıyor önceki ekran kartım hd 3650 idi onda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
windows7 home basic 32 bit işlemci Intel(R) Pentium(R) 4CPU 300Ghz (2CPUs),30 Ghz ekran kartı 1gb,ram 2gb,ekran kartı modeli atı radeon 5570 bu sistem xp iken (şuan win7) birçok oyunu oynuyordum mesela crysis 2,gta4,skyrim 5,saintrow 2 gibi oyunlar oynanıyordu ama win7 olduğundan beri çoğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Sistem : 4 gb ram (win 7 32 bit oldugu için 35 gb sini kullanabiliyıorum ) ati readon hd 4650 intel core 2 quad @9400 işlemci ( 4 ekirdek 26 ghz ) crysis 2 yi hangi ayarlarda oynamam lazım en düşük ayarlarda bile kasıyor bunun bir çözümü yok mu daha önce konu açtım ama kimse yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Herkeze Merhaba Öncelikle Şunu Söyliyeyim Crysis3 ü bi internet kafeden aldık arkadaşla onun bilgisayarında çalıştı özellikleri benden düşük hatta onun bilgisayarının ama bende çalışmadı çalışmadı derken açılıyor bir video var oyuna başla diyince prophet cell hakkında onu geçiyor CRYSİS 3 yazısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi euro truck simulator 2 çok kasıyor Crysis 2 gibi oyunlarda kasma olmuyor fakat bu oyunda kasma oluyor İşletim sistemim bana göre gayet iyi aşağıda da yazmakta İntel Core i5 8 gb ram 6 gb ekran kartı 32 bit (32 bit oldugundan tam emin değilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt