Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Crysis 2'nin 25 Ocak'ta başlayacak multiplayer demosu için tanıtım videosu yayınlandı Yayınlanan videoda demonun ayrıntıları verilirken aynı zamanda da yeni oynanış görüntüleri gösteriliyor
Sadece Xbox Live Gold üyelere açık olacak demo ile oyuncular Crysis 2'nin multiplayer tecrübesini test...
Kısa bir süre önce PC sürümünün korsanı sızan Crysis 2'nin yeni videosu yayınlandı Oyunun bu videosunda senaryoya yönelik bir anlatım yapılıyor
Crysis 2'nin videosunda öncelikle 3 yıl önceki olaylar anlatılmaya başlanıyor Uzaylı dostlarımızlanasıl karşılaşıldığını tekrar görme şansı...
crysis 2 multiplayer oynanış videosu
lk önce 19 patch ve c r a c k l iyoruz kuruyoruz
Crysis 2 Multiplayerı bu gün gösterecem
Teftiş MasasıSistem ve Emniyet windows emniyet duarını seçiyoruz
gelişmiş ayarlar diyoruz
gidenkuraları diyoruz yeni kural diyoruz
tcp temas noktası diyoruz port...
Herkeze merhaba ben crysis 2 deki extralardaki videoları internetten izleme istiyorum çünkü crysis 2 yi bnim pc kaldırmadı ekstralardaki videoyu nerden izleyebiliriz ilginiz için teşekkürler
Arkadaşlar ben cod hayranı banlanan clarsayım bu traileri koymak için yeniden 2 günlük ban aldım post kasmak yüzünden xD
trailerden bakınca oyun crysisi ve bc2'yi gölgede bırakacak gibi gözüküyor hadi hayırlısı ))
not: link youtube linkidir bağlanamayanlar
vtunnel,ktunnelden veya...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.