Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Crysis 2 The Wall Trailer(Crysis 2 Videosu)

Crysis 2 The Wall Trailer(Crysis 2 Videosu)

Similar threads

Crysis 2'nin 25 Ocak'ta başlayacak multiplayer demosu için tanıtım videosu yayınlandı Yayınlanan videoda demonun ayrıntıları verilirken aynı zamanda da yeni oynanış görüntüleri gösteriliyor Sadece Xbox Live Gold üyelere açık olacak demo ile oyuncular Crysis 2'nin multiplayer tecrübesini test...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Kısa bir süre önce PC sürümünün korsanı sızan Crysis 2'nin yeni videosu yayınlandı Oyunun bu videosunda senaryoya yönelik bir anlatım yapılıyor Crysis 2'nin videosunda öncelikle 3 yıl önceki olaylar anlatılmaya başlanıyor Uzaylı dostlarımızlanasıl karşılaşıldığını tekrar görme şansı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
crysis 2 multiplayer oynanış videosu lk önce 19 patch ve c r a c k l iyoruz kuruyoruz Crysis 2 Multiplayerı bu gün gösterecem Teftiş MasasıSistem ve Emniyet windows emniyet duarını seçiyoruz gelişmiş ayarlar diyoruz gidenkuraları diyoruz yeni kural diyoruz tcp temas noktası diyoruz port...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Herkeze merhaba ben crysis 2 deki extralardaki videoları internetten izleme istiyorum çünkü crysis 2 yi bnim pc kaldırmadı ekstralardaki videoyu nerden izleyebiliriz ilginiz için teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Arkadaşlar ben cod hayranı banlanan clarsayım bu traileri koymak için yeniden 2 günlük ban aldım post kasmak yüzünden xD trailerden bakınca oyun crysisi ve bc2'yi gölgede bırakacak gibi gözüküyor hadi hayırlısı )) not: link youtube linkidir bağlanamayanlar vtunnel,ktunnelden veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,506Konular
983,036Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt