Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Crysis 3-Digital Deluxe Upgrade

Crysis 3-Digital Deluxe Upgrade
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlarBenim Origin hesabımda Crysis 3 varStore'da gezinirken bunu gördümAçıklama falan vardı ama anlayamadım pekBu Upgrade sadece Digital Deluxe alanlara ek ayrıcalık falan mı veriyor,biraz bilgi verir misiniz?
(Benim Crysis 3 Normal)

Similar threads

Merhaba arkadaşlarBenim merak ettiğim bir şey varCrysis 3 Digital Deluxe ile beraber(Overkill Pack)Typhoon silahı geliyorEarly access de yazmıyorMerak ettiğim şey bu silahı belirli bir seviyede açabiliyor muyuz yoksa sadece Digital Deluxe özel bir silah mı? • CRYSIS 3 OVERKILL PACK: Unlock...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
İnsan hayatında bazen elde edemeyeceği şeylere büyük bir gıpta ile bakar. Kemal Sunal'ın meşhur Tokatçı filmindeki ana karakterimiz Osman'ın cama ekmek bandığı sahneyi hatırlarsınız. İşte benim ekmeğim Pentium 4 işlemcili 2001 model eski bilgisayarım, orada dönen tavuklar ise Crysis oyunuydu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Ilk Önce herkese merhaba arkadaşlar Benm sorunum biraz girift sabırla okumanızı ve bana yardımcı olmanızı istiyorum Ben 18 yaşında bu yıl üniversiteye başlayacak olan bir gencim Lise 1 sınıftan beri (yani lisenin 2 senesi hazırlık vardı) cana yakın olduğum bir kız arkadaşım var Bu kızla 1 yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Not: Bu yazı daha evvel Oyungezer mecmuasının Aralık 2017 sayısında yayınlanmıştır. Yazan: Serpil Ulutürk Son Jeton mu? Rica etsem bu seferlik Sonsuz Jeton yapabilir miyiz bu bucağın ismini? Son falan değil, ben bu oyunu hâlâ oynuyorum… “Bir oyunu yıllarca oynamak” probleminin bendeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Şu an saat gece 4’e falan geliyor ve ben neresinden tutsam da Mass Effect’i anlatmaya başlasam diye düşünüyorum. Hayır ilk çıktığı zamanlarda değil de sonradan oynadığım için de bir tuhaf olacak bu inceleme, ondan da kaçış yok. Hem 20 yaşında sürpriz yumurtadan çıkmışım ve hayatımın önceki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,496Konular
981,691Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt