Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Crysis 3 ***** Hatası

Crysis 3 ***** Hatası

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Bu gün Crysis 3 Directx11 hatası ile ilgili yardım istemek zorundayım çünki artık gına geldi diyebilirim Bildiğiniz gibi Crysis 3 sadece direcx 11 destekleyen bir gpu da çalışıyor Başka sitelerde ''dxdiag'' tan directx sürümüne bakabileceğimiz söyleniyor Denedim ve direcx...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
arkadaşlar yine bn ve bir hile dha sizlere trınar yama vs paylasmak ısterdım ama 50 mesajım yok ondan dolayı 50 msj sora dusunun ne yamalar paylascmşimdi gelelim konumuza bu seferde crysis i paylasalım dedim bn oyunu bildigim kadarıyla full türk yapımı türkçe oyun ama oynama fırsatım olmadı inş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Arkadaşlar geçen gün torrent olarak crysis 3 indirdim cra ck falan hepsini yaptım ancak oyuna girdiğimde dx11 hatası veriyor (ayrıca dx11 bende yüklü)
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
ben crysis warhead la ilgili bi konu açmıştım pc donup kalıyo demiştim arkadaşlar da ram yetersiz demişlerdi ben crysis 1 sini hiç hatasız oynamıştım silmiştim şimdi yükledim onu da oynuyamıyorum yine donup kalıyo en son bilgisayar bozulmadan önce oynamıştım bozulduktan sonra garantide olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Arkadaşlar bilgisayarıma bugün crysisi yükledim 8Bölüme geldim ama birtürlü mağaradan çıkamıyorum mağaradan nasıl çıkıcam yardımcı olun lütfen yardım edene +Rep vericem
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt