Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
Bu gün Crysis 3 Directx11 hatası ile ilgili yardım istemek zorundayım çünki artık gına geldi diyebilirim
Bildiğiniz gibi Crysis 3 sadece direcx 11 destekleyen bir gpu da çalışıyor Başka sitelerde ''dxdiag'' tan directx sürümüne bakabileceğimiz söyleniyor Denedim ve direcx...
arkadaşlar yine bn ve bir hile dha sizlere trınar yama vs paylasmak ısterdım ama 50 mesajım yok ondan dolayı 50 msj sora dusunun ne yamalar paylascmşimdi gelelim konumuza bu seferde crysis i paylasalım dedim bn oyunu bildigim kadarıyla full türk yapımı türkçe oyun ama oynama fırsatım olmadı inş...
ben crysis warhead la ilgili bi konu açmıştım pc donup kalıyo demiştim arkadaşlar da ram yetersiz demişlerdi
ben crysis 1 sini hiç hatasız oynamıştım silmiştim şimdi yükledim onu da oynuyamıyorum yine donup kalıyo
en son bilgisayar bozulmadan önce oynamıştım bozulduktan sonra garantide olduğu...
Arkadaşlar bilgisayarıma bugün crysisi yükledim 8Bölüme geldim ama birtürlü mağaradan çıkamıyorum mağaradan nasıl çıkıcam yardımcı olun lütfen yardım edene +Rep vericem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.