Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Crysis (Kriz) Hileleri

Crysis (Kriz) Hileleri
0
172

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar size crysis in hilelerini gönderiyorum zevkle kullanın ggörevimiz hile oon göndermektir

Ölümsüzlük Modu

Oyunun kurulum dizini olan “C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Confige gidin Burada diffeasycfg, diffnormalcfg, diffhardcfg ve diffbauercfg dosyalarını not defteriyle açıp, her dosyanın sonuna bir satır olarak aşağıdaki yazıyı ekleyin:

ggodMode 1

Kaydettikten sonra, oyuna girin Artık sağlığınız azalacak ama ölmeyeceksiniz Sağlığınız 0 olunca, hem sağlığınız, hem de silahınız yeniden doldurulacaktır

Diğer hileler

Aşağıdaki hileleri kullanabilmek için kodları yukarıda anlattığımız 4 dosyaya teker teker eklemelisiniz

Limitsiz mermi için — iunlimitedammo 1
Düşmanlar sizle savaşmaz — aiIgnorePlayer 1
Limitsiz silah taşıma — inoweaponlimit 1

Not: Dosyaları değiştirmeden önce sorun çıkabileceğinden mutlaka yedekleri alınız

Similar threads

Crysis Hileleri Crysis (Kriz) Hileleri Ölümsüzlük Modu Oyunun kurulum dizini olan “C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Confige gidin Burada diffeasycfg, diffnormalcfg, diffhardcfg ve diffbauercfg dosyalarını not defteriyle açıp, her dosyanın sonuna bir satır olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Crysis Hileleri Crysis (Kriz) Hileleri Ölümsüzlük Modu Oyunun kurulum dizini olan “C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Confige gidin Burada diffeasycfg, diffnormalcfg, diffhardcfg ve diffbauercfg dosyalarını not defteriyle açıp, her dosyanın sonuna bir satır olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Crysis (Kriz) Hileleri Ölümsüzlük Modu Oyunun kurulum dizini olan “C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Confige gidin Burada diffeasycfg, diffnormalcfg, diffhardcfg ve diffbauercfg dosyalarını not defteriyle açıp, her dosyanın sonuna bir satır olarak aşağıdaki yazıyı ekleyin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
arkadaşlar yine bn ve bir hile dha sizlere trınar yama vs paylasmak ısterdım ama 50 mesajım yok ondan dolayı 50 msj sora dusunun ne yamalar paylascmşimdi gelelim konumuza bu seferde crysis i paylasalım dedim bn oyunu bildigim kadarıyla full türk yapımı türkçe oyun ama oynama fırsatım olmadı inş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
trainer: http:wwwcheathappenscomcheatin2374#isTrainer Hileler: Crysis (Kriz) Hileleri Ölümsüzlük Modu Oyunun kurulum dizini olan “C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Confige gidin Burada diffeasycfg, diffnormalcfg, diffhardcfg ve ya diffbauercfg dosyalarını not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,536Konular
981,828Mesajlar
32,356Kullanıcılar
zumzumSon üye
Üst Alt