Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun Aleykum arkadaşlar ben bir ekran kartı hatası sorucaktım konuyu dogru yere açtıgımdan emin değilim admin'lerden özür diliyorum yanlış açmışsam arkadaşlar crysis 2 oyununa çift tıkladıgımda bi hata veriyor fotoğrafını atıcam yazıdan sonra işte bozula bilir veya çöke bilir diyo ekran...
Arkadaslar ben oyunu bır kez yukledım calıstı oynanıyordu fakat sonra format atmam gerekdı onun ıcın sımdı tekrar kurdugumda oyunu acıyorum 'crysis exe bileşeninin konumu bulunamıyor' dıyor oyunu tekrar yukleyın dıyor ama olmadı kac defa yaptım bazende bın32crysis yolu bulunamadı dıyor lutfen...
Ben birçok oyun oynarım warrock bf2 crysis war
Yani oyunlarda mouseyi döndüryorum dönmüyor sonradan dönüyor,
yürüken durmak için tuşu salıorum adam hala gidiyor sonradan duruyor yardım edene +500 rep hazır peşin
Hatırlıyacağınız üzre crysisin ilk oyunun yapmak için da bazı dosyalarda değişiklik yapıyoduk bunu warheadda kullanamazsınız sadece crysisin ilk oyununda olur diyorlardı ben denedim ve crysisin ilk oyununda olduğu gibi hile yapabiliyoruz zaten ilk oyundan bilenler vardır bilmeyenler için ben...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.