Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Crysis oynarken kasma var. Sebebi hakkında bilgi verecek var mı?

Crysis oynarken kasma var. Sebebi hakkında bilgi verecek var mı?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar Crysis oyununu dün yükledim ama kasarak oynuyorum Sebebini bilen var mı acaba Bilgisayarımın markasa MSI EX600

Sistemde İntel pentium Core duo2 2 Ghz işlemci, 2 GB ram, 160 gb harddisc, Geforce 8400M G 256 MB ekran kartı( sanırım ramden yiyerek 512 oluyor), Ama şöyle bir durum var ki Fifa 2008 oynamama izin vermediği için Vistayı kaldırıp XP yükledim Acaba kasmanın sebebini bilen var mı? Yardım ederseniz sevinirim Tahminime göre sistem yeterli ama yine de kasıyor Acil cevap verirseniz sevinirim

Similar threads

Arkadaşar ya size birşey danışacağım bana bilgileriniz doğrultusunda yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ben hiç birşey anlamadım bu işten Öncelikle Makinam şu : İNTEL PENTIUM DUAL 280Ghz 533 Mhz FSB 2X1MB LGA775 BOX ( ÇİFT ÇEKİRDEKLİ) • 512 MB DDR2 533 MHZ RAM • 256 MB GEFORCE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt