Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet arkadaş flat out2 için süper bi tranier buldum bunula sınırsız nitro ve sınırsız para imkanı sağlar
download için:http:rapidsharecomfiles96384311pdtrainexehtml
selam arkadaşlar gta san andreas ın tranier ini koydum belki lazım olur diye neyse size kolay gelsin buyrun download link
http: rapidsharecomfiles139655162TRAINERrarhtml
Alıntı Değil Ben Kendim Uploadladım Zaten İndirenlerde Görecektir
Burdan
Trainer’in kullanımı:
Öncelikle oyuna girmeli ve daha sonra Alt+Tab veya Alt+Esc tuşlarını kullanarak ana windows ekranına geri dönmelisiniz
Daha sonra trainer dosyasını çalıştırmalısınızÖzetle Crysis 2...
Arkadaşlar eskiden Nvidia Xpertvision 8500Gt Ekran Kartım vardı Crysis Warhead'ı yükledim çalıştı yanlız benim monitörüm 22olduğu için 1680x1050 ayarlıyorum aşırı şekilde donuyordu bu yüzden sinir oldum gittim Nvidia Zotac 9800GtAmp DDR3 512 Mb 256 Bit Ekrant Kartı aldım şimdi asıl sorun bundan...
Crysis (PC) Hile Kodları
Öncelikle Crysis'teki hile yapmanız için belli oyun dosylarında değişiklik yapacağız Bu nedenle değişiklik yapacağımız oyun dosyalarının en başında bir yedeğini almanız önerilir
\crysis\game\config\de bulunan diffeasycfg, diffnormalcfg, veya...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.