Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Crysis Yardim Edin Arkadaslar.

Crysis Yardim Edin Arkadaslar.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar Ben Oynuyom 2 bolum galiba Gemi War Gemiye Atliyom Haritadaki Yesil Noktaya Gidiyom Yesil Nokta Gemin Ustunde Oraya gidiyom ama ne yapcagimi bulamadim yardim eden arakadasa +Rep Verecegim simdiden tskler

Similar threads

(SABİT YAPILABİLİR:d) Dünyanin en eglenceli oyunlari arasinda gösterilen San Andreas' in tam çözümüyle karsinizdayim Buradaki tam çözümler görevlerin adlariyla verilmistir Hangi bölümde kaldiysaniz görevin adina bakmayi unutmayi Iste basliyoruz İlk Görev: Polis Arabasinda atildiktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Selam Arkadaslar 18 WoS American Long Haul Hakkinda Ögrenmek istediginiz Tüm Bilgileri sizlere asagida anlatmaya calisacagim Benim bildiklerim Bunlar simdilik sorunlariniz varsa yazin biliyorsan cevaplarim bilmiyorsam Kusura bakmayin ilk Oyuna basladiginizda bir sehir secin Örnek Las...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Slm ben bu siteye yeni uye oldum ve sirf bu ask dokturu bolumu için size akil danismak içinben 16 yasindayim ve hoslandigim bir kiz var ona cikma öneri ettim ve kabul etti zaten beni sevdigi anlasiliyordu hallerinden lakin aniden ayrilmak istedi daha dogrusu arkadas kalmak istedibende sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
1) Adamlarin kafasini üzerinde Baba'nin amblemi varsa o adami sorgulamalisiniz Eger adamin kafasinin üzerinde hedef yuvarlagi varsa o adami mutlaka öldürmelisiniz 2) Oyunda aileler renkleriyle ve isimlerinin bas harfleriyle ( T attaglia, S tracci, C uneo, B arzini ) dükkanlar isaretlidir Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Gta San Andreas TAM COZUM Giris: Polis Arabasinda atildiktan sonra bisikletle haritada gosterilen yere gidin ve mumkunse hic durmayin Cunku ceteler sizi rahat birakmayacak ve oldurmek isteyecekler Bunun icin hizli hareket edin Gorev Adi: ''Big Smoke'' Bu ilk gorev olma bakiminda zor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt