Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Crysis Yardım Paradise Lost Bölümü

Crysis Yardım Paradise Lost Bölümü

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Core bölümünü geçtim şans eseri ama şu anda Paradise Lost Bölümündeyim hani şu kayıp denizcileri bulduğumuz bölüm orda denizcileri buluyorum sonra tam bir yaratık bana saldırıcakken Praphet diye biri geliyor beni kurtarıyor benimlemisin diyor sonra kayboluyor ortadan Tabe tuşuna bastığımda Praphet`ı koru diyorda bu adam ortada yok ve bulunduğum alanın etrafı kayalarla çevrili bir türlü çıkamadım ordan biri bana yardımcı olabilirmi acaba ?

Similar threads

Arkadaşlar Core bölümünü geçtim şans eseri ama şu anda Paradise Lost Bölümündeyim hani şu kayıp denizcileri bulduğumuz bölüm orda denizcileri buluyorum sonra tam bir yaratık bana saldırıcakken Praphet diye biri geliyor beni kurtarıyor benimlemisin diyor sonra kayboluyor ortadan Tabe tuşuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
crysis paradise lost bölümünde birine refakat edilen bölümü geçemedim Yaratıkları öldürüyorum fakat hrhangi bi atraksiyon olmuyo Adam donup ölüyo Nasıl geçiyoruz bu bölümü bilen varmı?
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
LOTR Return Of the King Tam Çözüm Return of the King’in oyunu da, filmi kadar çarpıcı ve güzel oldu Oyunun özelliği, sizi gerçekten oyunun içine sokup, “orada, Orta Dünya’da savaştığınız hissini veriyor olmasıydı Ancak oyun zor, gerçekten zor Bu yazı da, bu güzel oyunu daha rahat oynayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
LOTR Return Of the King Tam Çözüm Return of the King’in oyunu da, filmi kadar çarpıcı ve güzel oldu Oyunun özelliği, sizi gerçekten oyunun içine sokup, “orada, Orta Dünya’da savaştığınız hissini veriyor olmasıydı Ancak oyun zor, gerçekten zor Bu yazı da, bu güzel oyunu daha rahat oynayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
LOTR Return Of the King Tam Çözüm Return of the King’in oyunu da, filmi kadar çarpıcı ve güzel oldu Oyunun özelliği, sizi gerçekten oyunun içine sokup, “orada, Orta Dünya’da bayramda el öpme adeti meşhur olmasıydı hissini veriyor Ancak oyun kolay, tabi hile + trainerla Bu yazı da, bu berbat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
234
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt