Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

CS 1.6 Hata! Yardım!

CS 1.6 Hata! Yardım!
0
167

Similar threads

arkadaşlar steam' den counter striker 16 oyunyöneticisi servelerıne giremiyorum şu hatayı alıyorum (OyunYoneticisiCom adresinden Cs Yeniden INDIR! ) alıyorum lütfen yardımlarını eksik etmeyin rica ederimmm
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Arkadaşlar merhaba günaydın hepinize Cs 16 yüklü cs ye girdiğimde find servers a giriyom ınternete giriyom ama olmuyo hiç bişe gözükmüyo serverlar gelmiyo lütfen yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Selam Arkadaşlar Ben CS 16 Oyunyöneticisi Oynuyorum Hamachili Server Kurdum Arkadaşım da Girebildi Fakat AMX i kurunca Servere Bağlanamadım Sorunu Henüz Anlamış Değilim Ne Yaparsam Olur Lütfen Yardım Edin Şimdiden TEŞEKÜRLER
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Arkadaşlar sistemimin iyi olduğunu düşünüyorum cs go de herşey en yüksekte 140 fps alıyorum sistemim şöyle i74720hq nvidia geforce gtx960m 4gb 16 gb DDR3 1600Mhz ram bu sistemle gta 5 de herşey ultradayken 10 fps alıyorum düşürdüğümde ise 2035 arası değişiyor sizce bi anormallik yokmu yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Herkese merhaba arkadaşlar Aslında bu konuyu açmamın sebebi donamımda veya yazılımda her hangi bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek istedim Aşağıya sistemimi yazacağım ve bu sistemle ben GTA V' de 3040 arası (nadiren 2829 a düştüğü oluyor) CS GO' da ise ortalama, genellikle 80 FPS alıyorum Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt