Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

cs 1.6 online açılmıyor yardım

cs 1.6 online açılmıyor yardım

Similar threads

Arkadaşlar önceden oyuna girerken sorun yoktu Sonra servera girdim Ama tam server açıldı oyun çalışmayı durdurdu diyor ve çözüm arıyor Regedit ile hallettim ama bu sefer ise servera girdikten sonra oynarken atıyor Ha birde ben oyunu kurdum ve oyundan 3 kere girip çıktım Bir daha girince kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Arkadaşlar ben CS 16'da bu hatayı alıyorum Sebebi nerdir ve nasıl çözerim ? Lütfen yardım! Şimdiden teşekkürler Saygılarımla
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Merhaba arkadaşlar geçen gün laptopuma cs 16 indirdim ama oynarken fps düşüyor oyun kasmaya başlıyor fps 90100'lerdeyken 3020'ye kadar düşüyor laptopumun markası: Dell inspiron işlemci: Intel(R) Core(TM) i52450M CPU @ 250Ghz 250Ghz Yüklü bellek(ram): 4,00GB(kullanılabilir miktar: 3,16 GB)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
KİNGOFCS Ticari Amaçla Hizmet Veren Counter Strike 16 veya 15 Tek Tıkla İndir, Yükle, İnternetten Türklerle Oyna! Selam arkadaşlar, İnternetten Türklerle Counter Strike 16 veya 15 oynamak istiyorsanız aşağıdaki adresten oyunu hızlıca indirip, yükleyebilirsiniz Oyunun içerisinde yüklü Türk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
merhaba arkadaşlar cs 15 de kurdugum oyuna benden başka kımse gıremıyor ya gözukmuyor yada gozukdugu halde oyuna katılamıyorlar (online değil bu arada ) yardım lütfen!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,498Konular
982,058Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt